Ak Partili İş Adamı bulunamadı

Ak Partili İş Adamı bulunamadı
Otomobiliyle Torul Baraj Gölü'ne düştüğü belirlenen Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Fahri Aydın bulunamadı.

İstanbul'dan Gümüşhane'ye dönerken kaybolan ve otomobiliyle Torul Baraj Gölü'ne düştüğü belirlenen iş adamı ve AK Parti Gümüşhane İl Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Aydın'ı (39) arama çalışmalarına bugün devam edilecek.

İstanbul'da bir yakınının cenazesine katıldıktan sonra Gümüşhane'ye dönmek üzere yola çıkan ve dün akşam saatlerinden beri kendisinden haber alınmayan Aydın'ın, Gümüşhane-Tirebolu kara yolunun Kirazlık köyü mevkisinde, otomobiliyle Torul Baraj Gölü'ne düştüğünün belirlenmesi üzerine başlatılan arama çalışmalarına, havanın kararması nedeniyle ara verildi.

Yoldaki lastik izlerinden, baraj gölüne düştüğü tespit edilen Aydın'ın aranmasına, Rize'den gelen dalgıçlar yardımıyla, bugün günün aydınlanmasıyla başlanmasına karar verildi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, dalgıç ekibiyle yaptıkları değerlendirmede yarın (bugün) arama çalışmalarına devam etme kararı aldıklarını belirterek, ''Allah'tan umut kesilmez. Umarım hayırlı bir sonuç alırız. Rize'den gelen arkadaşlarımız bu işin uzmanı. Onlar ne derse, bizler de onlara uyacağız. Şu aşamada söyleyecek fazla bir şeyimiz yok. Allah'tan umut kesilmez'' diye konuştu.

Gümüşsu Meyve Suyu Fabrikası ortağı da olan Aydın'ın, önceki akşam saatlerinde sekreterini arayarak, ''Çok yorgunum, keşke yanıma birini alsaydım'' dediği belirtildi.

Aydın'ın, yine akşam saatlerinde Giresun'un Tirebolu ilçesinden evini arayarak, ''Şu anda Tirebolu'dayım. İki saate kadar evde olurum'' dediği, bu telefon görüşmesinden sonra bir daha kendisinden haber alınamadığı öğrenildi.

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/ak-partili-is-adami-kayboldu-7577.htm