AK Parti’ye Tam Destek

AK Parti’ye Tam Destek
Rize'de seçim çalışmalarını köy ve mahallelerde de sürdüren AK Parti teşkilatına vatandaşlar büyük destek veriyor.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti İl Genel Meclisi Adayları yatırım ve hizmetlerin aralıksız olarak milletimize ulaştırılması için çalışacaklarını kaydetti.

AK Parti İl Genel Meclisi Adayları; Muhammed Avcı, Melahat Taşpınar, Mehmet Kazancı, M.Aydın Bilsel ve İbrahim Türüt, seçim çalışmalarına köy ve mahalle ziyaretleri ile devam ediyor. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Toprak ve Merkez İlçe Başkanı İshak Alim de ziyaretlerde adaylara eşlik etti.

ak-parti’ye-tam-destek-8.jpg

Her gün birkaç köye ziyareti gerçekleştiren AK Parti İl Genel Meclisi adayları, ilk olarak Çaykent Beldesinde esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra ardından da ÇAYKUR’a ait çay fabrikasını ziyaret ederek burada çalışanlarla bir araya geldi. Çaykent Beldesinde gerçekleştirilen ziyaretler esnasında AK Parti Çaykent Belediye Başkan adayı Hasan Kara, İl Genel Meclisi adaylarına eşlik etti. Daha sonra ise Güzel Köy ve Gündoğdu-Bozkale Mahallesine ziyaretler gerçekleştirildi.

ak-parti’ye-tam-destek-2.jpg

AK Parti İl Genel Meclisi adayları, halkın sorunlarını dinleyerek, çözüme yönelik fikir alışverişine bulunduklarını ve ziyaretler esnasında halktan gördükleri yoğun ilgiden çok memnun kaldıklarını ifade ederek; “Vatandaşlarımızın AK Parti’ye karşı olan bu yakın ilgisi, temelde insan ve hizmet odaklı bir siyasi anlayışımızın olmasındandır. Türkiye’nin Dünyadaki imajını değiştiren Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, dün olduğu gibi bundan sonrada hizmetleri Rize’nin ve Rizeli’nin ayağına kadar götürmeye devam edeceğiz. Bizi muhalefetten ayıran en önemli fark, hayal değil hizmet üretmemizdir. Aradaki bu farkı gören halkımızın 30 Mart yerel seçimlerinde muhalefeti sandıkta bırakarak gerekli cevabı vereceklerinden hiç kuşkumuz yok” şeklinde açıklamada bulundu.

ak-parti’ye-tam-destek-3.jpg

ak-parti’ye-tam-destek-4.jpg

ak-parti’ye-tam-destek-5.jpg

ak-parti’ye-tam-destek-7.jpg