Ak Parti'ye Tek Başına İktidar Fırsatı Vermeyeceğiz!

Ak Parti'ye Tek Başına İktidar Fırsatı Vermeyeceğiz!
CHP Rize Milletvekili Adayı Prof. Dr. Kemal Köymen, 1 Kasım'da CHP'nin Rize'de ve Türkiye'de büyük bir başarı sağlayarak AK Parti'ye tek başına iktidar olma fırsatı vermeyeceğini söyledi.

Prof. Dr. Kemal Köymen, beraberindeki CHP'li eski Köyişleri Bakanı Ali Topuz, CHP Eski Rize Milletvekili Sami Kumbasar ve parti teşkilatıyla birlikte İyidere ilçesini ziyaret etti. Köymen ve beraberindekiler ilk olarak CHP İyidere İlçe Başkanlığı'na geçerek partililerle sohbet etti.

VATANDAŞI KORKUTMUŞLAR

Prof. Dr. Kemal Köymen, burada yaptığı açıklamada, İyidere'de CHP'nin oylarını yüzde 100 artıracağına gönülden inandığını söyledi.

kemal-koymen-003.jpg

Özellikle esnaf ve halk ziyaretlerinde vatandaşların gözlerinde korku gördüklerini ifade eden Köymen, "Bizlere duygularını paylaşmakta korkuyor halkımız. Çünkü kendilerine baskı var. Korkuyla sindirilmeye çalışılıyorlar. Esnaf, ziyaretlerimizi İktidar'dan birisi görür, kendisiyle uğraşır diye çekimser davranıyor. Ama genel anlamda ziyaretlerimizde halkın artık bu kötü gidişata 'dur' diyeceğini ve CHP'yi destekleyeceğini de hissettik. İnşallah 1 Kasım'da Rize'de ve Türkiye'de büyük bir başarı sağlayarak AK Parti'ye tek başına iktidar fırsatı vermeyeceğiz. CHP iktidarda söz sahibi olacak." dedi63-005.jpg

SAMİ KUMBASAR: "LAF İLE MİLLİYETÇİLİK, MÜSLÜMANLIK OLMAZ"

CHP'li eski Rize Milletvekili Sami Kubasar ise, "38 yıldır Rize'de kazanamadığımız vekilleri Allah'ın izniyle bu seçimde kazanacağız." dedi.

CHP'nin çok köklü bir teşkilat olduğuna dikkat çeken Kumbasar, "Cumhuriyet kurulduğunda Ülkenin topraklarına toprak katan bir partidir CHP. Öyle laf ile milliyetçilik olmaz. Hatay'ı, Kıbrıs'ı Türk topraklarına katandır Milliyetçi. Bunu CHP başarmıştır. Laf ile Müslümanlık da olmaz. Dilinde yalan, kursağında haram olan kimsenin Müslümanlık ile ne ilgisi var. 1974'te okunmayan ezanı Kıbrıs'ta, Lefkoşa'da, Girne'de okutan adamlardır Müslümanlar. İşte bu parti bunları yaptı. Benden sonra CHP Rize'de milletvekili çıkartamadı. Bu seçimler öncesi tatlı bir heyecan duyuyoruz. Bu doğrultuda buraya geldik. Belki bir daha gelme fırsatımız olmaz. Gözüm açık gitmesin. Bu seçimde kabuğu çatlatalım. Değerli bir ilim adamımız, sizin evladınız Kemal beyi ve diğer adaylarımızı hep birlikte ele ele verelim ve Ankara'ya gönderelim. Kemal bey Rize'nin hakkını Ankara'da arayacaktır." ifadelerini kullandı.

233-003.jpg

Köymen, ilçe başkanlığı ziyaretinin ardından İyidere sokaklarında esnaf ve halk ziyaretinde bulundu. Vatandaşlarla uzun uzun sohbet ederek dilek, istek ve şikayetlerini dinleyen Köymen, 1 Kasım'da kendilerine destek sözü aldı.

0-002.jpg