Akçay, Rizespor'u Kutladı, İç Saha Sorununa Dikkat Çekti

Akçay, Rizespor'u Kutladı, İç Saha Sorununa Dikkat Çekti
Rizespor'a evinde 1-0 kaybeden Osmanlıspor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Rizespor'u kazandığı için kutladı, "İç sahada sonuç olarak kısır olan durumumuzu düzeltmemiz gerekiyor." dedi.

Rizespor mağlubiyetini değerlendiren Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Takımın durumunun iyi olması bizi umutlandırıyor. İç sahadaki sonuçları değiştirdiğimizde puan olarak daha da yukarılara çıkacağımızı düşünüyorum” dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Osmanlıspor, sahasında Rizespor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulanan Akçay, “Bu maçtan sonra mağlup olarak bir şeyler ifade etmek zor ama rakibi kutlayarak başlayalım sonuçta kazandı. Kendi iç sahamızda yapılması gereken bir takım eylemleri yaptığımızı düşünüyorum. Sahanın her yerinde iyi gözüktük. Bana göre verilere baktığımız zaman fiziksel değerlerimizin de çok iyi olduğu gözleniyor” ifadelerini kullandı.

“İÇ SAHADA SONUÇ OLARAK KISIR OLAN DURUMUMUZU DÜZELTMEMİZ GEREKİYOR”

Akçay, iç sahada yaşadıkları puan sıkıntısına dikkat çekerek, “Futbolda bazen böyle şeyler yaşanabiliyor. Rakip güçlü bir forvetiyle yandan içeri gelen gol pasını iyi değerlendirdi. 14 puanımız var, özellikle bu 14 puanın 10 puanını dışarıda kazandık. İç sahada sonuç olarak kısır olan durumumuzu düzeltmemiz gerekiyor. Bu tablodan aldığımız mesaj bu. Takımın durumunun iyi olması bizi umutlandırıyor. İç sahadaki sonuçları değiştirdiğimizde puan olarak daha da yukarılara çıkacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.