Akgül 10 Bin Ev Dolaştı

Akgül 10 Bin Ev Dolaştı
Çay Tv'de Çayda Sabah programına katılan MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr Zelkif AKGÜL önemli açıklamalarda bulundu.

Programda projeler hakkında projelerin baş mühendisi olan MHP Rize Belediye Meclis Üyesi 1.sıra adayı yüksek inşaat mühendisi Murat YAZICI da hem projeler hemde yapılacaklar hakkında açıklamalarda bulundu.

Programda Dr.AKGÜL;'Biz kaynağı belirsiz bütçeler ile yüksek tonda gürültülerle seçim çalışması yapmadık. 6 aydır 53 proje ile kapı kapı dolaşarak 10000 evi dolaştık. Kimse ile tartışmadan kendimizi ve projelerimizi anlattık.Oylar sokakdan değil evlerden çıkacak.Biz evlere çalıştık .Başbakana hava alanı benzeri bir söz verdirmeye çalışarak oy almaya çalışan iktidar partisinin dikkatini idrar kokan otogar çekmiyor.Dereler kanalizasyon borusu oldu kimse bakmıyor.Sorunlar çok ama başbakanın arkasına saklanan basiretsiz yerel yöneticiler ve dışardan gelen adaylar ile Rize hizmet şehri yerine rant şehri haline geldi.Biz Rize'yi hizmet şehrine çevireceğiz.Diğer partiler gibi dersine çalışmamış bir parti ve aday değiliz.Bize verilecek yetki hizmete verilecek yetkidir.'Dedi.