Akgül İddialara Cevap Verdi

Akgül İddialara Cevap Verdi
MHP Rize Belediye Başkan Adayı Zelkif Akgül, birileri proje yapamamanın hırsıyla, kendi projelerine atıfta bulunmasına tepki gösterdi.

Çalışmalarını hafta sonu, pazar dahil sürdüren MHP Rize Belediye Başkan Adayı ve MHP Rize İl Teşkilatı inancını ve azmini hiç kaybetmiyor. Gündüz işyeri ve esnaf, akşam ise ev ziyaretlerini sürdüren ekip projelerini anlatmaya devam ediyor.
 
MHP Rize Belediye Başkan Adayına 'bu çalışmalarınız 3 aydır sürüyor ve şimdi diğer partilerin adayları halk arasına çıktı, sizce halka ne söyleyecekler.' diye sorduk.
 
Uzm.Dr AKGÜL ise verdiği cevapda, Bizim çalışmalarımız 3 aydır sürüyor. Projelerimizi açıkladık.Şimdi Ankara ve İstanbul'da sırça köşklerde yaşayan ve Rize'nin sorunlarını bilmeyen, hatta ve hatta sokak ve caddelerini bile bilmeyen insanları karşımıza çıkarıyorlar. Biri muhalefet çalışıyor ama boşuna çalışmasın' diyor. Nasılsa istatiksel olarak kendisi alacakmış.Kendisi istatikçi ya, ama önce kendinden önce iktidarın yine dışardan yolladığı kişinin Rize'ye ne verip ne vermediğinin istatiğini tutsun.

Ayrıca 'projeler havada uçuşuyor' diyen kişiler henüz hiçbir proje yapamamanın verdiği huzursuzluk ile herkesin beğeni ile karşıladığı hizmet projelerimize laf atmaya çalışmaktadır. Biz verdiğimiz çaba ve projelerimiz ile Rize'de yaşayan biri olarak HİZMETE TALİBİZ.'

aaa.20140126230722.jpg