Akgül, Rize’de Gülecek mi?

Akgül, Rize’de Gülecek mi?
MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Zelkif Akgül, “Rize’de meydana en erken siz indiniz. Belediye Başkanı seçileceğinize inanıyor musunuz?” sorusunu cevaplandırdı.

MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Zelkif Akgül, beraberindeki MHP heyeti ile seçim çalışmaları çerçevesinde olay53’ü ziyaret ederek sohbette bulundu, seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmaları hakkında olay53 ekibine bilgiler aktaran Akgül; ziyarette, olay53 haber muhabirimizin “Rize’de meydana en erken siz indiniz. Seçim çalışmalarına en erken siz başladınız. Bulunduğunuz her ortamda da 1 Nisan’da belediye başkanınız benim diyorsunuz. Belediye Başkanı seçileceğinize inanıyor musunuz? Yoksa çevrenizde böyle bir atmosfer mi oluşturmak istiyorsunuz. Bu inanmışlık, bu motivasyon nereden geliyor?” şeklinde yönelttiği soruya “Evet, Rize’de seçimi biz kazanacağız. Rize Belediyesi 1 Nisan’dan itibaren MHP belediyeciliği ile tanışacaktır. Bunu halkımızın bize göstermiş olduğu teveccühle seçim çalışmalarımızda bizlere verdiği desteklerde görüyoruz. Rize’de çalışmalarımıza başladığımız ilk günden itibaren bugüne kadar her gün farklı bölgelerde çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Halkımızla hep iç içe olduk. Bu ziyaretlerde yapacağımız 53 projeyi halkımızla paylaştık. Halkın büyük destek verdiği 53 projemizle 30 Mart tarihinde yapılacak seçimde Rize’nin makus talihini yeneceğiz. Ben ve ekibimiz buna tüm kalbimle inanıyoruz. Sizler de inanın.” dedi.

zelkif-akgulden-olay53e-ziyaret.jpg

Ziyaret sırasında ise Akgül’ün olay53 yazıhanesinde bulunduğunu fark eden bir bayan içeri girerek “Sayın Başkanım siz seçimi kazanacaksınız. Buna inanıyoruz. Yalnız seçim öncesi bahsettiğiniz projeleri seçim sonrası unutmayınız. Sizden öncekiler öyle yaptı. Siz de unutursanız makamınıza gelerek bunu size hatırlatacağım.” demesi dikkat çekti.