Akgül, Rize'de Meydan Yok!

Akgül, Rize'de Meydan Yok!
Çalışmalarını hiç durmadan ve ara vermeden sürdüren MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr Zelkif AKGÜL, Rize esnafını 2.tur ziyaretini sürdürüyor

Yaklaşık 5 gün içinde esnafı 2.tur ziyareti bitireceğini söyleyen MHP Rize Belediye başkan adayı, akşamda seçim bitene kadar ev ziyaretlerini devam ettirecek.
 
Akgül yaptığı açıklamada, Rize'nin sosyo kültürel aktif ve canlı bir şehir olmak zorunda olduğunu belirterek, bayanlar ve öğrenciler için rahat yaşanabilir ve sosyo kültürel aktif bir şehir olamayan şehrimiz, bizim projeler ile canlanacağını ifade etti. Şehrimizin maalesef meydan denebilecek bir meydanımızızn olmadığını ifade eden Akgül, şehir Meydanı genişletilerek, Polis merkezi, Ses Sineması, özel idare ve iki bina yıkılarak, Demirel Apartmanının yerine TOKİ işbirliğinde rezidans ve iş merkezi yapılacak.
Böylece şehir meydan diye tarif edilebilecek bir meydana kavuşacak.

01.20140307232151.jpg

Yeni şehir meydanında her hafta sonu açık hava konserleri, tiyatro gösterileri ve çeşitli sanatsal etkinlikler geleneksel hale getirilecek, geniş katılımlı halk oyunları tertip edilecek. Ayrıca her yıl Rize Turizm Festivali ve uluslararası etkinlik düzenlenecek. Karadeniz’e kıyısı bulunan Ülkeler arası Karadeniz konulu sinema günleri düzenlenecek, halk ozanlarının kemençe eşliğinde atışma geleneğini geliştirecek yarışmalar yapılacak.'Şeklinde ifadeler ile sosyal ve kültürel hayata katmayı düşündükleri projeleri açıkladı.