Akgül Ziyaretlerini Sürdürüyor

Akgül Ziyaretlerini Sürdürüyor
MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr.Zelkif AKGÜL, Rize'de resim atölyesini ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına devam eden MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr.Zelkif AKGÜL, çalışmalarında sanata ve sosyaliteye verdiği önemden dolayı projelerinde yer bulan sanatsal faaliyetler için ayrılacak ve oluşturulacak tesislerden sürekli bahsediyor.

00.20140318220301.jpg

Bu doğrultuda bir resim atölyesini ziyaret eden Uzm.Dr Zelkif AKGÜL, burada; 'Biz toplumun rahat nefes alabilmesi için sanatsal faaliyetlerin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bazı milletler savaşta bile sanatı ve sanata verilen değeri azaltmazken biz sanata ayıracağımız yerleri inşaat rantına kurban ettik.Biz belediye yönetimine geldiğimizde sanat atölyeleri oluşturup onlara uygun yerler yapacağız.Buna her türlü sanatsal faaliyet dahil olacak.Gerek hobi için gerek profesyonel manada olacak.Kadınlarımızı da daha çok sanatsal faaliyet içine alacağız.Biz toplumun huzuru ve refahı için belediyenin imkanlarını seferber edeceğiz.Spor da olmazsa olmazımızdır.Özellikle çocuklarımızın kısıtlanan spor ve sosyal faaliyet alanlarını genişleteceğiz.Artık Rize daha sosyal ve sportif şehir olacak.' dedi.

Çalışmalarını okul ziyaretleri ile sürdüren Dr AKGÜL,Doğuş Çay ilkokulu ve Kurtuluş İlkokulu'nu ziyaret etti.

011.20140318220330.jpg
 
Buralarda yine öğretmenlerin sorununu dinleyen AKGÜL, projelerinden bahsetti. Toplumda seçimin havasını da değerlendiren Uzm.Dr Zelkif AKGÜL;' Çalışmalarımda görüyorum ki AKP zorda, Saadet darda, MHP yi ve Dr Zelkif AKGÜL'ü görmezden gelmeye çalışanlar var.Biz yüksek bütçelerle gürültü çıkarmıyoruz.Biz dar bütçe ile yoğun çalışarak oy arttıyoruz.30 Mart ta bizi kazandırmaya yetecek oyla seçimi alınca tarih Rize'de yeniden yazılacak.' şeklinde ifadeler ile ne kadar iddialı olduğunu dile getirdi.

565.20140318220423.jpg