Akgül'den Öğrencilere Müjde

Akgül'den Öğrencilere Müjde
MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr Zelkif Akgül, öğrencilerin her türlü sorunlarını çözeceklerini ve öğrencilere ücretsiz emlak danışmanlığı vereceklerini söyledi.

MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr Zelkif Akgül, ev ziyaretlerine bulunurken öğrenci evlerinde öğrencilerin dertlerini dinledi.Sorunları arasında ev bulamama yada aşırı ücret istenmesi ve sosyal internet ulaşımının eksik olduğunu ve ulaşım sorunları yaşadıklarını söylemesi üzerine Dr Akgül, Şehrin meydanına ve  bir kaç tane daha önemli noktasına ücretsiz wi-fi koyacağız. Böylece çevredeki esnaf ve vatandaş gerek sabit bilgisayardan ya da mobil olarak internete ücretsiz girebilecek. Özellikle öğrenci arkadaşlar bundan çok faydalanacak.

Ayrıca  öğrenciler için ücretsiz emlak danışmanlığı yapacağız . Belediye içinde bir büro açılacak. Vatandaşlar evlerini kiraya vermek istiyorlarsa buraya gelecekler. Öğrenciler de ev tutmak isterlerse buraya başvurulacak. Böylece emlakçılar aradan çıkacak. Malum öğrenciler inanılmaz şekilde fazla para ödemek zorunda kalabiliyor.
 
Yine yapacağımız belediye sosyal tesisinde ise dışardan gelen öğrenci aileleri geçici bir şekilde konaklayabilecek ve öğrencilerin her türlü sorunlarına çare bulmaya çalışacaklarını söyledi.