Akgül’den Rize’deki Seçmene Mektup

Akgül’den Rize’deki Seçmene Mektup
Mhp Rize Belediye Başkan Adayı Zelkif Akgül'den seçmene mektup...

Sevgili Hemşerilerim

Yaklaşan 30 Mart yerel seçimleri öncesi,birkaç önemli noktaya dikkatinizi çekmek isterim.

Rize’de seçim çalışmalarına en erken başlayan adayım.Kapısını çaldığım ev sayısı 10.000’i geçti.Rize’deki hemşerilerimizin sıkıntılarını sorunlarını birebir yüz yüze dinledim ve beraber yaşıyorum, çözüm önerilerine beraberce konuşup çözüm yolları bulmaya çalıştık.Bu görüşmelerden aldığımız bilgilerle ve Rize’de yaşadığımız anları göz önünde bulundurarak 53 projeyi ürettik.ve 53 projenin alt yapılarını tamamladık. Nerede yaparız ? Nasıl yaparız ? Hukuki Altyapısı nedir ? Teknik Alt yapısı Nedir ? tüm bu soruların cevaplarını ekip arkadaşlarımızla gecelerce çalışarak hazırladık ve hemşerilerimizin beğenisine sunduk.Hemşerilerimizin bize görev ve yetki verdikleri taktirde hepsini gerçekleştirmek için birbirimize söz verdik.

Diğer parti adaylarının açıkladıkları projeler ya bizim çalışıp hazırladığımız projeler içerisinden alıntı yapılmış yada başka illerdeki projelerden alıntı.Çoğunun alt yapı ve hukuksal çalılşmaları yapılmamış , sağlam temellere dayanmayan projeler

Önemli olan ve değerlendirmeye almanızı istediğimiz bir diğer noktada bu topraklarda belediye başkanlığı yapacak olan adayın bu topraklarda yaşıyor olması.Seçimin ertesi günü Rize sokaklarında yine biz olacağız, esnafla selamlaşan markette karşınıza çıkan yine biz olacağız.Biz zaten yıllardır Rize sokaklarındayız Rize’nin sorunlarını sıkıntılarını yaşayan bizleriz.Çukuruna düşen, yağmurunda ıslanan, deniz kıyısında çay içen biziz.Bizim projelerimiz ve bu projelere çözüm önerimiz sadece seçim için hazırlanmış projeler değil, seçimden çok önce biz bu projeleri hazırlamıştık.

Son olarak iktidar partisi seçimi çok farklı bir noktaya çekmek istiyor.Bu nokta seçimi yerel seçim anlamından çıkartıp genel seçim havasına bir başbakanlık seçimi havasına sokmak istiyorlar.Bunun nedeni kendi adaylarına güvenmiyor olmalarıdır.Ayrıca diğer muhalefet partileride bizim erken yola girmemizden ve çok çalışmamızdan kaynaklanan haklı yükselişimizin önüne geçmek için dedikodu siyaseti yapmaktalar.,Bizim hiçbir kimse ile ilgili hiçbir sorunumuz yok, Bizim derdimiz Rize ve Rizeliye en iyi şekilde hizmet etmek.

Bu önemli noktaları göz önünde bulundurarak öncelikle mutlaka sandığa gidip demokratik hakkınız olan oy kullanma işlemini gerçekleştirmelisiniz.

Rize için iyi olanı düşünüp ona göre oy kullanacağınızdan şüphemiz yoktur.Fakat yine de halen Rize de yaşayan tek aday ve komşunuz olarak,6 aylık gece-gündüz çalışma,53 proje ve komşuluk hakkı için sizlerden 1 oy istiyorum.

Bu seçimin ülkemiz ve Rize’miz için hayırlı olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum .