Aksa Elektrik'ten Önemli Uyarı!

Aksa Elektrik'ten Önemli Uyarı!
Rize, Artvin, Trabzon, Gümüşhane, Giresun illerinde yaşıyor ve Aksa Elektrik abonesi iseniz ya bu haberimizi okursunuz ya da elektrik gibi çarpılırsınız!

DİKKAT!!! “Aksa Elektrik’te abonelerden telefonla kredi kartı bilgisi isteme ve elden tahsilat gibi uygulamalar kesinlikle yoktur.”

AKSA Elektrik A.Ş Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu, yaptığı açıklamada, son günlerde elektrik hizmeti verdikleri bazı bölgelerde bulunan il müdürlüklerine gelen başvurular üzerine aboneleri konu hakkında uyarma ve bilgilendirme zorunlulukları doğduğunu kaydederek Aksa Elektrik Dağıtım A.Ş., Aksa Elektrik Toptan Satış A.Ş. ve bu şirketlere bağlı olarak faaliyet gösteren Aksa Elektrik Şirketler Grubu olarak; abonelerimizden kredi kartı bilgisi isteme ve elden tahsilat gibi uygulamalarımız kesinlikle bulunmamaktadır.” dedi.

cabir-kadioglu.20130117215902.jpgKadıoğlu, abonelere önemli uyarılarda bulunduğu açıklamasında, AKSA Elektrik adını kullanarak kendilerini telefonla arayarak “Fatura ödemelerini düzenli olarak yaptıkları için indirimli elektrik kullanmaya hak kazandıkları”nı belirten ve kredi kartı bilgilerini isteyen kötü niyetli kişi ve kurumlara itibar etmemeleri konusunda dikkatli olmaları gerekmektedir. Bu tür durumlarla karşılaşan abonelerimizin durum hakkında bizleri bilgilendirmeleri, bu kişilerin abonelerimizi uğratacağı olası zararın önüne geçmemizde bizlere katkı sağlayacaktır. Aynı durum; abonelerimizin ev ve işyerlerine giderek şirketimiz adına tahsilat yaptığını söyleyen kişiler için de geçerlidir. Aksa Elektrik hiçbir koşulda abonelerinden elden tahsilat işlemi uygulamamaktadır.” dedi.

Rize İl Müdürü Kadıoğlu açıklamasında ayrıca şunları kaydetti: Abonelerimizin, gerek Aksa Elektrik adını kullanarak kredi kartı bilgilerini isteyen kişilere gerekse evlerine/işyerlerine gelerek elden nakit elektrik faturası tahsilatı yapmak isteyen kişilere itibar etmemesi ve hemen gerekli mercilere şikayetlerini bildirmelerini önemle rica ederiz.

Abonelerimizin, şirketlerimizle herhangi bir anlaşması bulunmayan firmalardan, elektrik ile ilgili bir hizmet ve/veya mal karşılığı, bedel ödeyerek mağdur olmamaları konusunda dikkatli olmalarını ve 7 gün 24 saat hizmet veren 444 9 186 nolu çağrı merkezimiz kanalıyla bizimle irtibata geçerek bütün sorunlarına yanıt alabileceklerini hatırlatmak isteriz.