Alex, Başkan Yıldırım'ı öyle bir ti'ye aldı ki...

Alex, Başkan Yıldırım'ı öyle bir ti'ye aldı ki...
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın söylediği "Sahadaki Alex'e kefilim ama dışarıdakine değil" sözlerine Alex öyle bir cevap verdi ki...

Aziz Yıldırım'ın söylediği "Sahadaki Alex'e kefilim ama dışarıdakine değil" sözlerine Alex şu cevabı verdi. Sahada lens takıyorum, dışarıda gözlük. Sahada krampon giyiyorum dışarıda normal ayakkabı.

"BEN ANTRENÖR OLURSAM BAŞKANI SOYUNMA ODASINA ALMAM"

Ben hiçbir zaman saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Zaten benim görüşüme göre saygı bitince ilişki de bitmeli. Biz de saygı bitmemişti ama bitmeye yakın dönemde ben gitmek istediğimi söyledim. Ben her zaman herkesle aynı saygı çerçevesinde çalıştım. Başkanla 1-1.5 saat görüştük Metris'te. İçerdeki günleri hakkında konuştuk. Bana takım hakkında sorular sordu. Yanına ikinci kez de gitmek istedim ama kısmet olmadı. Zico'nun sözleşmesi bitince Başkana bunu söyledim. Zico hayatımda gördüğüm en iyi insanlardan bir tanesi. Ama Zico çalıştığım en iyi hocalardan biri mi derseniz hayır değil.

Bence soyunma odası futbolla ilgili olanların yeridir. Başkan da futbolla ilgili değildir. Bazı hocalar benim gibi düşünür. Ben hoca olursam soyunma odamı bu tip konulardan koruyacağım. Başkanın hesap sorma yetkisi vardır ama soyunma odası futbol ekibinin yeridir. Soyunma odalarında problemler olur ama bu sorular orada kalmalı.