Ali Ekşi'den Anlamlı Yardım

Ali Ekşi'den Anlamlı Yardım
Ekşioğlu Vakfı, Somali ve diğer Afrika ülkeleri için başlatılan yardım kampanyasına 50 bin dolar bağışladı.

Rize’nin İkizdere İlçesi’nde bu yıl 16. düzenlenen ve 10 gün boyunca süren Ovit Yayla Şenliklerinde her akşam binlerce kişiye iftar yemeği veren Ekşioğlu Vakfı, Somali ve diğer Afrika ülkeleri için başlatılan yardım kampanyasına 50 bin dolar bağışlayarak katıldı. 

Rize’nin İkizdere İlçesi’nde süren Ovit Yayla Şenlikleri’nde binlerce kişi İkizdere stadında aynı anda orucunu açtı. Ardından Organizatör-Şovmen Nevati Selvitop’un sunumu ile konser etkinliklerine geçildi. Konser etkinliklerinde İslam Yıldız, Herem ve Tarık Tüfekçi sahne aldı.

111.20110813114018..jpg

Birbirinden güzel Karadeniz yöresi türkülerini seslendiren sanatçılarla birlikte vatandaşlar gece geç saatlere kadar eğlendi. Şenlikleri İkizdere Kaymakamı Alparslan Altınışık, Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu ile Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi’de izledi. 

11.20110813113941..jpg

Bu arada İkizdere ‘de 10 gün boyunca kurulan iftar sofrasında binlerce kişiye iftar veren Ekşioğlu Vakfı, Somali ve Afrika ülkelerinde açlıkla mücadele eden yardıma muhtaç insanları da unutmadı. Vakıf Başkanı Ali Ekşi, bu ülkelere 50 bin dolar bağışta bulundu. Ayrıca İkizdere şenlikleri boyunca sunucu Necati Selvitop, anonsları ile vatandaşları SMS aracılığı ile bu ülke vatandaşlarına yardım yapmaya çağırdı. 

Şenlikler Pazar günü Sibel Can, Mustafa Topaloğlu ve Cimilli İbo konseri ile sona erecek.