Ali Osman Ulusoy Rize’de Eski Yerinde Yeniden Hizmette

Ali Osman Ulusoy Rize’de Eski Yerinde Yeniden Hizmette
Ali Osman Ulusoy Rize, kent merkezinde belediye bloklarındaki kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla yeniden eski yerinde hizmet vermeye başladı.

Rize kent merkezinde belediye blokları ve doktorlar sitesi olarak bilinen alanda uygulanan kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla birlikte daha önce burada hizmet veren firmalarla, Rize’nin yeni ticaret merkezi olacak bu alanda hizmet vermek isteyen firmalar alandaki yerlerini almaya başladı.

Ali Osman Ulusoy Rize Otobüs İşletmeciliği yönetim kurulu başkanı iş insanı Yaşar İnce, “Geçmişten Gelen Güvenle” sloganıyla rahat, konforlu ve keyif veren bir kara yolculuğu sunan Ali Osman Ulusoy Rize’nin 1962’den günümüze aynı yerde, aynı kalite ve güvencede hizmete devam ettiğini kaydetti.

İnce, yeniden Rize’de kentsel dönüşüm yapılan belediye bloklarındaki yerlerinde hizmet sunmaya başladıklarını kaydetti.

İnce, “Yaklaşık 2 yıllık bir aradan sonra yeniden eski yerimizde hizmet vermeye başladık. Bu bizim için çok önemli bir gelişme. Rize’de 60 yılı aşkın süredir hizmet veren bir firmayız. Bu süreçte kentin gelişimine ve değişimine tanıklık ettik. Kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla birlikte Rize’nin yeni ticaret merkezi olacak bu alanda hizmet vermeye başladık. Yeni yerimiz daha modern ve konforlu bir yapıya sahip. Yolcularımıza daha iyi hizmet verebilmek için gerekli tüm çalışmaları yaptık. Yeni yerimizde halkımıza hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ali Osman Ulusoy Rize Otobüs İşletmeciliği, kent merkezinde yeni yerinde yolcularına daha modern ve konforlu bir hizmet sunmaya başladı.

ali-osman-ulusoy-rizede-eski-yerinde-yeniden-hizmette-8.jpg

ali-osman-ulusoy-rizede-eski-yerinde-yeniden-hizmette-10.jpg

ali-osman-ulusoy-rizede-eski-yerinde-yeniden-hizmette-1.jpg

ali-osman-ulusoy-rizede-eski-yerinde-yeniden-hizmette-9.jpg

ali-osman-ulusoy-rizede-eski-yerinde-yeniden-hizmette-7.jpg

ali-osman-ulusoy-rizede-eski-yerinde-yeniden-hizmette-2.jpg

ali-osman-ulusoy-rizede-eski-yerinde-yeniden-hizmette-5.jpg

ali-osman-ulusoy-rizede-eski-yerinde-yeniden-hizmette-6.jpg

ali-osman-ulusoy-rizede-eski-yerinde-yeniden-hizmette-3.jpg

ali-osman-ulusoy-rizede-eski-yerinde-yeniden-hizmette-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum