Alim: Durmak yok yola devam

Alim: Durmak yok yola devam
AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı İshak Alim, Rize Milletvekilliği aday listesinin belli olmasının hemen akabinde yaptığı paylaşımda, AK Parti için durmadan çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

AK Parti Rize önceki dönem İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adaylarından İshak Alim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Çok Kıymetli Büyüklerim, Değerli Kardeşlerim, Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da davamız için çalışmaya ve koşmaya devam edeceğiz. Dünyaya, Türkiye yüzyılının mührünü hep beraber vuracağız. Bugüne kadar vermiş olduğunuz büyük destek için gönülden teşekkür ediyorum. Masa başında değil iş başında: Durmak yok yola devam.”

AK Parti'nin Rize'den Milletvekili Adayı olarak Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile Av. Harun Mertoğlu ve Eski İl Başkanı Yılmaz Katmer'i aday gösterdiği öğrenilmişti.

ishak-alim-adaylarin-belirlenmesinden-sonraki-paylasimi.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum