Altınbaşak'a "Melek" Gelin

Altınbaşak'a "Melek" Gelin
Altınbaşak Çay Fabrikası'nın veliahtı İsmail Kuvel, nişanlısı Melek Dereci (Kuvel) ile evlendi...

Kuvel ve Dereci Ailesinin dün akşam Rize Kültürpark Altın Salon'da düzenlenen görkemli nikah ve düğün töreni, siyaset, bürokrasi, iş ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Altınbaşak Çay Fabrikası'nın sahibi Muammer Kuvel ile Oya Kuvel'in yakışıklı oğlu İsmail Kuvel, Tülay - Zekeriya Dereci'nin güzel kızı Melek Dereci (Kuvel)'in  Kültürpark Altın Salon'da düzenlenen ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı nikah ve düğün töreninde siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından seçkin misafirler bir araya gelirken, çiftlerin mutluluğu gözlerden kaçmadı.

İsmail Kuvel ile Melek Dereci (Kuvel)'in nikahını Rize Belediyesi evlendirme daire memuru kıyarken,  nikah şahitliklerini Altınbaşak Çay Fabrikası Muhasebe Müdürü Canfer Kekeç ile Selim Erkan yaptı.

Nikah ve düğün töreninde kalabalık bir davetli topluluğu Melek ve İsmail çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmazken, katılamayanlar da salonu adeta çiçek bahçesine çevirdiler. Genç çift törende misafirleriyle yakından ilgilenirken tek tek masaları dolaşarak misafirlerine "hoşgeldiniz" derken tebrikleri kabul ettiler.

Öte yandan genç çiftin balayını Antalya Belek'te geçirecekleri bilgisine ulaşıldı.

Birbirilerine oldukça yakıştıkları görülen ve mutlulukları gözlerinden okunan Melek - İsmail çiftine bizlerde olay53 olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

1.20110620225933..jpg

2.20110620230024..jpg