Aman Fatih Terim Görmesin! VİDEO İZLE

Aman Fatih Terim Görmesin! VİDEO İZLE
A Milli Takımın yediği hatalı goller sonucu kaleci arayışlarına giren Teknik Direktör Fatih Terim, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın kaleciliğini sakın görmesin!

Rize Belediye başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın Rizespor Teknik heyeti ve futbolcularına yönelik gerçekleştirdiği moral ziyaretinde Başkan Kasap’ın kaleye geçerek Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Ofluoğlu’nun köşeye giden sert şutunu uçarak mükemmel bir şekilde çıkarması Rizelilere korku dolu anlar yaşattı. “Rizeliler aman Fatih Terim görmesin” esprisinde bulunarak Reşat Kasap’ın A Milli Takım kariyerine başlamadan son verdi.

resat-kasap-mehmet-ozdileke-cicek-takdim-etti.gif

Eskişehirspor maçı öncesi Rizespor Teknik heyeti ve futbolcularla bir araya gelerek futbolculara elleriyle baklava ikramında bulunan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, istek üzerine kaleye geçti.

resat-kasaptan-mukemmel-kurtaris-2.gif

Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Ofluoğlu tarafından kaleye gönderilen sert şutu mükemmel bir refleksle köşeye giden sert şutunu uçarak mükemmel bir şekilde çıkaran Başkan Kasap, başta Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve futbolcular ile basın mensuplarındna büyük alkış aldı.

resat-kasaptan-mukemmel-kurtaris-3.gif

Kurtarışın ardından Başkan Kasap yaptığı açıklamada üniversite yıllarında kalecilik yaptığını ifade ederek, “O topu bile bile içeri alamazdım. Ömer abi’de müthiş vurdu. Ben Üniversite yıllarımda kalecilik yaptım. Bu konuda iddialıyım” dedi.

resat-kasaptan-mukemmel-kurtaris-1.gif

resat-kasaptan-rizespora-moral-ziyareti.gif