Amatörün Sesi 3.Sayısında

Amatörün Sesi 3.Sayısında
Gazeteci Turgay Ayhan tarafından hazırlanan "Amatörün Sesi" dergisinin 3'üncü sayısı bugün Yerel bir gazete ile birlikte yine ücretsiz olarak bayilerdeki yerini alıyor.

Rize'de Amatör Spor Kulüplerinin sesi olmaya devam eden dergide bu hafta, Rize U-17 Ligi'ni 4'üncü kez üst üste şampiyon olarak tamamlayan Filizçayspor takımının Teknik Sorumlusu Musa Köse ve İl Özel İdarespor'un golcü futbolcusu Muharrem Coşkun ile yapılan özel röportajların yanı sıra, hafta sonu 1. Amatör Küme'de oynanan tüm karşılaşmaların detayları, Antrenörlerle yapılan maç sonu değerlendirmeleri, 1. devrenin analizi, Bölgesel Amatör Lig sonuçları ve Haftanın Karması yer alıyor.

Geçen hafta ilk kez düzenlenen Haftanın Karması'nda bu hafta da, 1. Amatör Küme A ve B Grubu takımları arasından seçilen en iyi 11, Haftanın Kare As'ı, Haftanın Antrenörü ve Haftanın Takımı yer alıyor.

turgay-ayhan.jpg

"Amatörün Sesi" dergisi, bundan böyle her perşembe günü Yerel Güneş Gazetesi ile Rize Merkez ve ilçelerindeki tüm gazete bayilerinden 35 kuruş karşılığında ücretsiz olarak temin edilebiliyor.