Anadolu Ajansı 93.Yaşında

Anadolu Ajansı 93.Yaşında
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Anadolu Ajansı'nın, doğru bilgilendirme ve halkı doğru yönlendirme görevini 93 yıldır sürdürdüğünü ifade etti.

Karal, Anadolu Ajansı'nın 93. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, kurulduğu günden itibaren doğru ve zamanında haber ilkesine göre çalışmalarını sürdüren Anadolu Ajansı'nın, her geçen gün daha da güçlenen Türkiye'ye katkısının çok büyük olduğunu belirtti.
 
Anadolu Ajansı'nın, doğru bilgilendirme ve halkı doğru yönlendirme görevini 93 yıldır sürdürdüğünü kaydeden Karal, açıklamasını şöyle tamamladı:
 
''Yerelden genele teşkilatlanarak tüm Türkiye'de ve dünyanın önemli merkezlerinden anında aktardığı haberleriyle hem hızlı, hem de güvenilir haber kaynağı olmaya devam eden Anadolu Ajansı, gelişen iletişim teknolojisini yakından takip eden uygulamalarıyla alanında öncü olmanın gereklerini yerine getiren önemli bir kuruluştur. Güçlü bir Türkiye, ancak bilgili ve bilinçli bireylerle inşa edilebilir. Bu ise insanımızı ülke ve dünya gündeminden zamanında ve doğru biçimde haberdar etmekle mümkün olabilecektir. Anadolu Ajansı gibi bir kuruluş ise bu açıdan son derece önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle AA'nın 93. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm çalışanlarını sevgi ve saygıyla selamlıyorum.''