Ankara'dakinin Aynısı Rize'de Olacak

Ankara'dakinin Aynısı Rize'de Olacak
Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ankara'daki 50. Yıl Parkına benzer bir sosyal tesisin Rize’ye yapılacağı vaadinde bulundu.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti’den Rize bedi Başkan Adayı olan Prof. Dr. Reat Kasap, seçim çalışmaları çerçevesinde Rize’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretleri kapsamında Kasap, Ekmekçiler Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneğinin  açılışına katıldı. Prof. Dr. Reşat Kasap, burada yaptığı açıklamada, bu bölgede bulunan Isırlık mevkiinde Ankara'daki  50. yıl parkına benzer bir sosyal  tesisin yapılacağını söyledi.

resat-kasap-secim-ziyaretlerinde-4.jpg

Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam eden AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, Atatürk  Caddesi ve Bakırcılar Sokağındaki esnafları  ziyaret etikten sonra Gündoğdu'ya geçti. Gündoğdu esnafı ile bir araya gelen Kasap daha sonra Ekmekçiler Mahallesi'ne giderek ev ve hasta ziyaretlerinde bulundu .

Ekmekçiler Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneğinin açılışına katılan Prof Dr. Reşat Kasap burada bir konuşma yaptı. Kasap, “Ulaşım ana planı çerçevesinde yeni projeler üreteceğiz. Bu  çalışma için  ekibimizle birlikte toplantılarımızı devam ettiriyoruz. Çalışmalarımızı sonuçlandırdıktan sonra genel ulaşım planını kamuoyuyla paylaşacağız. Ayrıca Isırlık  bölgesinde  Rizelilerin aileleriyle birlikte vakit geçirebileceği sosyal bir tesis  yapacağız. Bu proje Ankara'daki  50. yıl parkına benzer  bir sosyal tesis gibi olacak. Yapacağımız projelerle istihdam sağlama konusunda katkıda bulunmanın gayreti içerisinde olacağız." şeklinde konuştu.

resat-kasap-secim-ziyaretlerinde-3.jpg

Kasap, konuşmasının ardından mahallelinin sorunlarını dinleyerek  not aldı.

Prof. Dr. Kasap'a ziyaretlerinde İl Başkan Yardımcıları Süleyman Razıoğlu, Murat Artan, Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve çok sayıda teşkilat mensubu eşlik etti.

resat-kasap-secim-ziyaretlerinde-2.jpg

resat-kasap-secim-ziyaretlerinde-1.jpg