Ankara'nın Yeni Gençlik ve Spor İl Müdürü Çelik'ten olay53'e Veda Ziyareti

Ankara'nın Yeni Gençlik ve Spor İl Müdürü Çelik'ten olay53'e Veda Ziyareti
Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Rize Gençlik ve Spor Eski İl Müdürü Mustafa Çelik, Rize'deki veda ziyaretlerine devam ediyor.

Rize'nin spor kenti olması yönünde büyük çaba sarfeden, kentte görev yaptığı 6,5 yılda  gerek tesisleşmede gerekse başarılı sporcu yetiştirilmesi ve desteklenmesiyle ilgili yaptığı çalışmalarla Rize'nin ulusal ve uluslararası şampiyonalarda Avrupa, Dünya, Olimpiyat dereceleri elde eden sporculara sahip olmasında öncülük yapan Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, geçtiğimiz hafta Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanması dolayısıyla Rize'de veda ziyaretlerine bulunuyor.

Çelik, kentteki veda ziyaretleri kapsamında olay53 haber portalımız ile Rize Olay Gazetemize de ziyarette bulunarak burada İbrahim Köroğlu ile görüştü. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Çelik, Rizeli hemşehrilerinin Ankara'da bir evleri daha olduğunu ifade ederek tüm Rizeli hemşehrilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. 

Köroğlu da Çelik'e Rize'de adını spor camiasına altın harflerle yazdıran hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi. 

Ankara'nın yeni Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yarın ( Mart Pazar günü) Rize'de veda ziyaretlerine devam ettikten sonra 2 Mart Pazartesi sabahı kentten ayrılacak ve tekrardan Ankara'daki yeni görevinin başına dönecek.

ibrahim-koroglu-ve-mustafa-celik-(2).jpgibrahim-koroglu-ve-mustafa-celik-(1).jpg