Anneler Günü Programı Yapıldı

Anneler Günü Programı Yapıldı
AK Parti Rize Kadın Kolları tarafından anneler günü dolasıyla bir program düzenlendi.

Programa, AK Parti Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Belediye meclis üyeleri, İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe başkanları, mahalle ve köy başkanları, eski İl Kadın Kolu Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Rize Öğretmenler evinde düzenlenen programda konuşan AK Parti Rize İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim, 365 günün anneler günü olduğunu belirterek, ‘’Bizde sembolik olarak bugünde anneler gününü kutlayarak bir araya geldik. Partimizin kuruluşundan bu zamana gelinceye kadar partimizde görev alan bütün kadın kolları başkanlarımızı ve yönetimlerini davet ettik. Annelik kutsal bir meslektir. Bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum’’dedi.

 AK Parti Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, yaşanan sürecin önemli bir süreç olduğunu belirterek, ‘’Belki de dünyada ilk defa anayasada ki değişiklikle kadınlarımıza ve özürlü çocuklarımıza pozitif ayrımcılık yapan değişikliği ilk defa başbakanımız önderliğinde bir değişiklik yapıldı. Çocuklar geleceğimizdir. Burada kadınlarımızın özellikle annelerimizin çok büyük bir rolü olduğu kaçınılmazdır’’dedi.

 

AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal ise, kadın kollarının bu anlamlı bir günde güzel bir program düzenlediklerini belirterek, ‘’Ben bu vesileyle başta il kadın kolu başkanım olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum’’dedi.

 

Başkan Karal, Anneler gününü tebrik ediyorum gibi klasik sözle geçiştirilecek kadar basit bir günün olamadığını belirterek, ‘’İyi bir anne olabilmek, iyi bir baba olabilmek, her şeyden önemlisi iyi bir insan olabilmek, iyi bir il başkanı olabilmek, belediye başkanı olabilmek, bakan olabilmek, milletvekili olabilmekten çok daha önemlidir. Onun için bütün bu makamlar gelip geçicidir. Ama iyi bir insan olabilmek her zaman kalıcıdır.’’diye konuştu.

 

Program sonunda Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, programa katılan bayanlara anneler günü dolasıyla çiçek takdim ettiler.