Annelere Gençlik Jesti

Annelere Gençlik Jesti
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezince anneler günü kutlama programı çerçevesinde şiir ve müzik ziyafeti eşliğinde gül dağıtıldı.

Anneler günü kutlamaları Rize’de çeşitli etkinliklerle sürdürülürken gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezince şiir ve müzik dinletisi düzenlendi.

Sahilde bulunan  Belediye Mesut Yılmaz tesislerinde gerçekleştirilen kutlama programında çocuklar ve gençler hazırladıkları şiirleri Annelere sunarken halk müziği solistleri de söyledikleri türkülerle annelerine olan bağlılık  ve sevgilerini anlattı. Müzik eşliğinde gençlik Merkezi tarafından anneler gül dağıtılması dikkat çekti.

Sunuculuğunu Çiğdem Muratoğlu’nun yaptığı programda Hüseyin Selek yönetiminde Ahmet bakırcı Alaattin Yılmaz bağlamada, Rabia Yetim, derya Bayraktar, Osman Yağcı, Nurullah Şaz, Emrullah Kalça cemil Yakut, Hülya Bekiroğlu ve Yavuz Fırtına  solist olarak programda görev aldı.

2222.20100510114928..jpg

Yaklaşık üç saat süren program halka açık gerçekleştirilirken programa katılanlar kemençe oyun havaları eşliğinde anneler ile gençler birlikte  horon oynadı.