Ardeşen GSK, Evinde Son Şampiyona Kaybetti

Ardeşen GSK, Evinde Son Şampiyona Kaybetti
Hentbol Bayanlar Süper Lig, Play-Off B Grubu 4. ve Son Maçında Muratpaşa Belediyespor’u ağırlayan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, rakibine 32-31 mağlup olmasına rağmen yarı finalde mücadele edecek.

Hentbol Bayanlar Süper Liginin şampiyonunu belirleyecek olan Play-Off’ların Grup mücadelesinde Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Son Şampiyon Muratpaşa Belediyespor’a 32-31 mağlup olmasına rağmen grubunu 2. sırada tamamlamayı garantiledi ve yarı finalde mücadele etmeye hak kazandı.

Ardeşen GSK’nın yarı final rakibi ise Ankara temsilcisi Yeni Mahalle Belediyespor kulübü oldu. Maç tarihleri önümüzdeki günlerde Türkiye Hentbol Federasyonunca açıklanacak.

SALON: Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu

Hakemler: Hasan Tiryaki - Alper Güllep

İlk Yarı: 17-13 (Muratpaşa Lehine)

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü: Berna (Jelena), Kübra 6, Perihan 7, Neslihan 5, Yaroslava 2, Özlem, Fatmagül 9, Mehtap 2,

Muratpaşa Belediyespor: Martina 2, Nataliya 4, Nurceren 2, Tanja 7, Dushira 6, Gülsüm 6, Çiğdem 5,

İki Dakika: Yaroslava, Perihan, (Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü) Tanja (Muratpaşa Belediyespor Kulübü)

TÜRKİYE KUPASINDA FİNAL FOUR HEYECANI

Play-Off’larda yarı final’e adını yazdıran Ardeşen GSK, Türkiye Kupasında ise 2 ve 3 Mayıs tarihlerinde Final-Four mücadelesi verecek. Bursa’da oynanacak olan Final-Four’da Ardeşen GSK’nın yarı final rakibi yine Muratpaşa Belediyespor.

Ardeşen GSK tek maç üstünden Muratpaşa’yı mağlup etmesi halinde Final’e yükselecek. Temsilcimiz final’e yükselmesi halinde ise Yenimahalle Belediyespor ile İzmir Büyükşehir Belediyespor maçının galibi ile final mücadelesi verecek.