Ardeşen GSK Galibiyetle Başladı

Ardeşen GSK Galibiyetle Başladı
Hentbol Bayanlar Süper Liginin İkinci Haftasında, İzmir Büyükşehir Belediyespor'a konuk olan Rize Ardeşen Gençlikspor (GSK), karşılaşmadan 25-16 galip ayrıldı.

İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 12 - 10 İzmir Büyükşehir Belediyespor üstünlüğünde tamamlanırken, ikinci yarıya etkili bir başlangıç yaparak rakibine adeta savunma dersi veren Ardeşen GSK rakip fileleri 15 kez havalandırdı. Rakibine sadece 4 gol şansı tanıdı.

İkinci yarı skor üstünlüğünü elde eden Ardeşen GSK'da maçın son çeyreğinde genç yetenekler Gamze Haşimoğlu, Mehtap Yılmaz, Melek Yazıcı ve kalede Aleyna Gürsoy şans buldu. Gamze iki gol kaydederken, kalede Aleyna Gürsoy yaptığı kurtarışlarla takdir topladı.

Ardeşen GSK Antrenörü Ali İhsan Tekin maç sonrası yaptığı açıklamada maçı değerlendirdi. Tekin, yaptığı açıklamada "Süper Kupa'dan çıkıp geldik ve ilk maçın olması nedeniyle bir rehavet vardı. İlk dakikalarda kötüydük. 6-1 geriye düştük. Bu bize yabancı bir durum değildi;çünkü İzmir BŞB. Spor bize ters gelen bir takım. Geriye düşmemize rağmen toparlanacağımızı biliyorduk, o kaliteye sahip bir takımız. İzmir kurallar içerisinde olmayan şekilde çok sert bir oyun oynadı. Hakemde bunu görerek gerekenleri doğru bir şekilde yaptığını düşünüyorum. Sezona galibiyetle başlamak çok iyi. Sırada Muratpaşa Belediyespor maçı var. İnşallah o maçı da kazanarak Ardeşen'e döneriz" dedi.

SALON: Celal Atik
HAKEMLER: Fırat Beyde, Melih Çobanoğlu
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: Derya, Zeynep, Ayşe, Gonca(1), Sibel (5), Fatma (4), Burcu (2), Ceren (1), Dilek (1), Gizem, Emine, Duygu, Esin (1), İlayda, Gizem, Ümmügülsüm (1)
ARDEŞEN GSK: Kristina (Aleyna), Tea (2), İvana (1), Tanja (6), Melek, Neslihan, Hristina (5), Mehtap, Nata (5), Duygu, Valeria, Gamze (2), Olga (4)