Ardeşen GSK, Lige 2 Deplasman Maçıyla Başlıyor

Ardeşen GSK, Lige 2 Deplasman Maçıyla Başlıyor
2016-2017 Hentbol Bayanlar Süper Ligi başladı. Geçen yılın Türkiye Kupası ve Süper Kupa sahibi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, lige üst üste oynayacağı iki deplasman maçı ile başlayacak.

17 Eylül Cumartesi günü İzmir Büyükşehir Belediyespor, 21 Eylül Çarşamba günü ise Antalya Muratpaşa Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, kendi evinde seyircisi ile bulaşacağı maç 25 Eylül Pazar günü Aksaray Belediyespor ile oynanacak.

17 Eylül’de İzmir Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile yapacağı maç öncesi hazırlıklarını kendi evinde tamamlayan Ardeşen GSK’da antrenör Ali İhsan Tekin açıklamalarda bulundu. Antrenörler Şevki Demiroğlu ve Mehtap Yazıcı ile birlikte kamera karşısına geçen Tekin, yoğun bir maç trafiğine gireceklerini ve 8 günde oynayacakları 3 maçtan da galip gelmek istediklerini belirtti.

Sezona Süper Kupa ile başlamalarının Süper Lig öncesi kendileri için büyük avantaj olduğunu belirten Tekin, “Takım olarak şuan iyi durumdayız. Tek sorunumuz şuan kalecimiz Jelena’nın babasını kaybettiği haberini almamız. Kendisi şuan Hırvatistan’da. Onun moral bozukluğu var üzerimizde; ancak önümüzde 8 günde oynayacağımız 3 maç için hazır duruma geldiğimizi söyleyebilirim. İzmir ve Antalya maçları sonrasında kendi evimizde Aksaray maçı ile seyircimize kavuşacağız. O gün hem kupa tanıtım hem de çeşitli organizasyonlarla seyircimizle buluşacağız. İzmir ve Antalya maçları öncesinde de şunu söylemeliyim ki, her iki ilde de geçmişte bizleri desteklemeye gelen herkesi bu maçlara da bekliyoruz.” dedi.