Ardeşen GSK, Süper Kupa Sevincini RTEÜ Rektörü Karaman ile Paylaştı

Ardeşen GSK, Süper Kupa Sevincini RTEÜ Rektörü Karaman ile Paylaştı
Hentbol Bayanlar Süper Kupasını kazanan Ardeşen GSK’dan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a Süper Kupa’lı ziyaret…

Hentbol Bayanlar Süper Kupa Finalinde geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Yenimahalle Belediyespor’u 33-32 mağlup ederek Süper Kupa’yı kazanan Ardeşen GSK, Süper Kupa’yı kazanmanın sevincini yaşamaya devam ediyor. Süper Kupayı kazandıktan sonra kentte çeşitli ziyaretlerde bulunup kupa sevincini doyasıya yaşayan Rize ekibi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı da ziyaret ederek Süper Kupayı kazanmanın sevincini Rektör Karaman ile de paylaştı.

İstanbul Üsküdar Çamlıca Spor Salonunda 4 Eylül Pazar günü oynanan Hentbol Bayanlar Süper Kupa maçında kupanın sahibi olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü yönetici ve sporcuları, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı ziyaret etti.

ardesen-gskdan-rteu-rektoru-huseyin-karamana-ziyaret-(1)-001.jpg

Üniversitenin Senato Salonunda gerçekleşen ziyarette, Süper Kupa’yı kazanan sporcu ve yöneticileri teker teker tebrik eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a kendilerini ağırladıkları için teşekkürlerini sunan Ardeşen GSK Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin bugüne kadar Ardeşen GSK’ya çok önemli destekler verdiğini, aynı desteğin bundan sonra da devam etmesini istediklerini, üniversitenin özellikle salon ve personel konusunda verdiği katkılardan dolayı üniversite yönetimine müteşekkir olduklarını ifade etti.

ardesen-gskdan-rteu-rektoru-huseyin-karamana-ziyaret-(2).jpg

Rektör Karaman ise, Ardeşen GSK’nın Ardeşen’in  ve Rize’nin önemli bir değeri olduğunu, şehrin tanıtımında önemli olduğunu, hem ligde, hem de Süper Kupa maçında gösterdikleri başarı dolayısıyla çok memnun olduğunu, bu başarıda malzemecisinden kulüp başkanına kadar emeği olan kulübün tüm elemanlarını tebrik ettiğini, üniversite olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ardeşen GSK’ya destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Ardeşen GSK As Başkanı Ali Biberoğlu, Teknik Direktör Ali İhsan Tekin ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Özyanık’ın aralarında bulunduğu ziyaret, günün anısına çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

ardesen-gskdan-rteu-rektoru-huseyin-karamana-ziyaret-(3).jpgardesen-gskdan-rteu-rektoru-huseyin-karamana-ziyaret-(4).jpgardesen-gskdan-rteu-rektoru-huseyin-karamana-ziyaret-(5).jpg