Asansör Yere Çakıldı Ak Parti Rize Yöneticileri Ölümden Döndü

Asansör Yere Çakıldı Ak Parti Rize Yöneticileri Ölümden Döndü
Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kosif ile Ak Parti Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Aksu, 7. Kattan zemine çakılan asansörün içinde ölümden döndü.

Rize Merkez Çarşı Mahallesi Birlik Apartmanında meydana gelen asansör kazasında Ak Parti’nin Rize yöneticileri ölümden döndü.

Kaza 18.10 sıralarında meydana geldi. Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kosif ile Ak Parti Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Aksu ve beraberindeki 2 kişi apartmanın 9. Katına çıkmak istedi. Ancak 4 kişinin ağırlığını kaldıramayan asansör içindekilerle beraber hızla yere çakıldı.

ismail-kosif-ali-osman-aksu.jpg

Asansör kapı kilidinin açılmasıyla asansörden çıkarılan yöneticiler ve beraberindeki 2 kişiden Kosif ve Aksu hafif şekilde yaralanırken diğer 2 kişi ise yara almadı. Ali Osman Aksu olay yerine gelen ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken, İsmail Kosif ise özel araçla Rize Devlet Hastanesine gitti.

Kosif yapılan tedavinin ardından iftardan kısa bir süre önce hastaneden taburcu olurken, Ali Osman Aksu’nun ise tomografi çekimlerinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisine ulaşıldı.

asansor-yere-cakildi-ak-parti-rize-yoneticileri-ismail-kosif-ile-ali-osman-aksu-olumden-dondu-053.jpg