ASKON Rize, AK Parti'ye Sert Çıktı

ASKON Rize, AK Parti'ye Sert Çıktı
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Rize Şube Başkanı Mehmet Emin Dilsiz, AK Parti’nin STK’lara yönelik temayül yoklamasını doğru bulmadıklarını açıkladı.

Ak Parti’nin ülke genelinde STK’lara yönelik yaptığı ve bugün Rize’de de sabah saatlerinden itibaren başlayan Ak Parti STK temayül yoklamasına Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Rize Şube Başkanı Mehmet Emin Dilsiz, tepki göstererek, STK temayül yoklamasını doğru bulmadıklarını açıkladı. Dilsiz, demokrasiden bahseden Ak Parti’nin Rizeli’nin tercihini sürekli yok saydığını ifade ederek, geride kalan süreçte Ak Parti’nin sürekli Rize’nin sorunlarını bilmeyen, Rize dışından yöneticileri Rize’ye göndererek Rize’nin 13 yılını heba ettiğini kaydetti.

ASKON Rize Şube Başkanı Mehmet Emin Dilsiz, yaptığı açıklamada, “Temayül yoklamaları partilerin üyeleri ile gerçekleştirdikleri bir mekanizmadır. Hal böyle iken STK’ların herhangi bir partinin temayül yoklamasında oy kullanılmasını doğru bulmuyoruz. İkinci bir husus olarak 13 yıldır Rize’mizde yapılan bütün seçimler öncesi taban demokrasisinden bahsedenler hiç bir zaman Rizeli’nin tercihine saygı duymadılar, tabanın sesine kulak vermediler. Her seferinde Rize’de yaşamayan, Rize’nin sorunlarını bilmeyen insanları işbaşına getirerek Rize’mizin 13 yılını heba etmişlerdir. Askon olarak biz diyoruz ki, özelde Rize’mize genelde ülkemize fabrikalar yapan ,iş sahası açan zihniyetlerin işbaşına getirilmesi gereğine inanıyoruz. Bu vesile ile 7 Haziran seçimlerinin Rize’mize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diler,bütün hemşehrilerimize saygılar sunarım.” şeklinde konuştu.