ASKON Rize’den Kastamonu’ya Yardım Eli

ASKON Rize’den Kastamonu’ya Yardım Eli
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Rize Şubesi, sel felaketinin yaşandığı ve temiz içme suyu sıkıntısı yaşanan Kastamonu’ya 1 tır su ve çay gönderdi.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Rize Şubesi, sel felaketinin yaşandığı Batı Karadeniz bölgesine AFAD'ın belirlediği ihtiyaç doğrultusunda su ve çay yüklü yardım tırını Kastamonu’ya gönderdi.

ASKON Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun yaptığı açıklamada, yaşanan sel dolayısı ile tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve “Yaşanan afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi.

Başkan Karakoyun, “ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın beyin talimatlarıyla Rize ASKON olarak büyük bir afet yaşayan Kastamonu ilimize AFAD'ın belirlediği ihtiyaç doğrultusunda su ve çaydan oluşan yardım tırımızı bu sabah itibariyle afet bölgesine doğru yola çıktı. Önce ilimizde ardından Akdeniz ve Ege’de son olarak da Batı Karadeniz Bölgemizde meydana gelen afetlerde Rize ASKON olarak üzerimize düşen sorumluluk ve birlik ve beraberlik duygularımızın yanı sıra millet olarak dayanışma gücümüzle bu zorlukların üstesinden daha önceleri olduğu gibi bugün de yarın da devlet millet el ele vererek geleceğiz. Kastamonu’da büyük bir felaketin yaralarını sarmak için yapılan çalışmalar devam ederken biz de su ve çaydan oluşan yardım tırımızı içme suyu sıkıntısı yaşanan bölgeye ulaştırmak için uğurladık. Rabbim ülkemizi böyle afetlerden korusun. Yaşanan sel dolayısı ile tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletirken hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

anadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-askon-rize-subesi-sel-felaketinin-yasandigi-ve-temiz-icme-suyu-sikintisi-yasanan-kastamonuya-1-tir-su-ve-cay-gonderdi-53.jpganadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-askon-rize-subesi-sel-felaketinin-yasandigi-ve-temiz-icme-suyu-sikintisi-yasanan-kastamonuya-1-tir-su-ve-cay-gonderdi-053.jpg

rize-karadeniz-ofset-2-195.jpg