Atmaca Kartal'a Bileniyor!

Atmaca Kartal'a Bileniyor!
Katlaspor maçı hazırlıklarına İstanbul'da başlayan Rizespor'da Teknik Direktör Engin Korukır, ligdeki hiçbir takımdan çekinmediklerini ifade ederek Uche Kalu'nun formsuzluğunu Galatasaray...

PTT 1. Lig'de hafta sonu Boluspor deplasmanında oynanan maçta rakibini 3-1 mağlup eden Karadeniz temsilcisi Rizespor, Cumartesi günü oynayacağı Kartalspor maçı hazırlıklarına İstanbul'da başlarken Teknik Direktör Engin Korukır, ligdeki hiçbir takımdan çekinmediklerini ifade ederek Uche Kalu'nun formsuzluğunu Galatasaray ile kıyaslayarak "Futbolda zaman zaman düşüşler olabilir" dedi.

Kartal maçında hedeflerinin mutlak galip gelmek olduğunu belirten Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır "Takım olarak iyi futbol oynayıp mücadele ediyoruz. Sakatlıkları devam eden Çetin ve Serhat'ın dışında Boluspor maçında Cumhur da sakatlandı. Ayrıca bu müsabakada kırmızı kart gören Cenk Ahmet, Kartal maçında oynayamayacak. Zaman zaman takımda değişiklikler olabilir. Performansı düşük oyuncular da olabilir. Son haftalarda form düşüklüğü olan Nijeryalı oyuncumuz Uche Kalu, Bolu maçında daha iyi bir görüntü verdi. Oyuncumuz sezon başında tam hazırlık dönemi geçiremedi. Milli takıma gittiği dönemde bizimle çalışamadı. Kaliteli bir oyuncu bize faydası çok olacaktır. Futbolda bu düşüşler var. Bugün Galatasaray takımı bile son derece hazır ve güçlü denilirken aldığı sonuçlarla taraftarını mutsuz ediyor. PTT 1. liginin istikrarlı bir takımı olmak için çabalıyoruz. Her maça galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Kartal takımı evinde son derece başarılı bir ekip. Bu maçtan galip gelmek isteyecektir. Bizde bunun bilincinde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hiç bir takımdan çekinmiyoruz. Rakibimizi iyi tanıyorum. Güzel bir maç olacak. İstanbul'daki taraftarlarımız bizi bu maçta yalnız bırakmasınlar. Onlar bizi canı gönülden desteklesinler ki biz de daha azimli istekli oynayalım. Geçmişi artık bir kenara koymaları lazım. Bu ekip yeni kuruldu ve inançlı bir kadroya sahip. Onları mutlu etmek için çalışıyoruz. Sadece onlardan doksan dakika boyunca destek istiyoruz" dedi.

Altı maçta 13 puanın başarı olduğunu söyleyen Korukır "Kartal maçında alacağımız üç puan bize çok büyük avantaj sağlayacaktır. Hem rakiplerimiz ile puan farkını açmamız mümkün, hem de iki deplasman maçından en iyi neticeyi almış olacağız. Ayrıca ligin ikinci devresinde bu iki deplasman maçını evimizde oynama avantajımız olacak" diye konuştu.