Atmaca Körfez'e Takıldı 1-1

Atmaca Körfez'e Takıldı 1-1
Çaykur Rizespor, Davraz'da ikinci kez karşılaştığı 4. hazırlık karşılaşmasında Kocaelispor ile yenişemedi. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Rize'den Galibiyet de Yok Ümit de Yok!..

Çaykur Rizespor, Kocaelispor ile oynadığı 2. hazırlık karşılaşmasında 1-1 berabere kaldı. İlk hazırlık maçında zor da olsa 2. Lig B Kategorisi takımını 1-0'lık sonuçla geçmeyi başaran Yeşil Mavililer bu kez Körfez ekibini geçmeyi başaramadı. Karşılaşma ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere tamamlanırken yeşil Mavililer yedek kadroyla çıktığı karşılaşmada ilerisi için ümit vermedi.

Kocaelispor, 10. dakikada Hakan Uluçay'ın kafa golüyle Çaykur Rizespor karşısında 1-0 öne geçerken bu gole Çaykur Rizespor, 18. dakikada Mehmet Can ile karşılık verdi ve maçta beraberliği sağladı. Kalan dakikalarda her iki takım da sonucu değiştirecek golü bulamayınca maç ilk yarıda atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı.

İlk yarıda tek posizyonu olan ve bu pozisyonu golle sonuçlandıran Yeşil Mavililer, son 20 dakikada oyunda üstün olan taraf olmasına rağmen ortaya koyduğu perfonmansla lige hazır olmadığını gösterdi. Karşılaşmanın 2. yarısında Cengiz'le bir gol bulan yeşil Mavililerin golü ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

ÇAYKUR RİZESPOR : Mahmut, Ahmet, Evren Kürkçü, Furkan (Mesut), Mert, Ramazan (Sezer), Macit (İdrisiou), Adem (Mousou), Cengiz, Osman (Çağrı), Mehmet Can (Halil)

KOCAELİSPOR : Serkan, Baha (Uğur Daşdemir), Ensar (Yaser Çakır), Hakan, Burak Halil, Gökhan, Onur Alkan, Uğur Yasan, Özkan (Samet), Damir Yüksel (Onur Türk), Ahmet Kutluer

GOLLER 10. Dk Hakan Uluçay (Kocaelispor), 18. Dk Mehmet Can (ÇaykurRizespor)

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 10 Uğur Yasan ceza sahası ön çizgisinden kazanılan serbest atışta, ceza sahası içinde bulunan Gökhan Meral'e pasını aktardı. Gökhan topla beraber ceza sahası soluna doğru aut çizgisine çıkarak arka direğe doğru ortaladı altı pas üzerinden Hakan Uluçay topa yükselerek kafayı vurdu ve gol 1-0.

Dakika 18 Çaykur Rizespor sağ taraftan korner vuruşu kullandı. Penaltı noktasına doğru yapılan ortayı Ramazan kafayla indirdi Mehmet Can dönerek vuruşunu yaptı top Kocaelispor ağlarında 1-1.

Dakika 20 Uğur Yasan ceza sahasının dışından kullanılan serbest atışta dokundu, Onur Alkan çok sert vurdu, barajı sıyıran top az farkla kornere gitti.

Dakika 21 Sağ taraftan kullanılan kornerde, Ahmet bomboş kaldı fakat vuruşu az farkla auta gitti.

Dakika 29 Uğur Yasan korneri kullandı, penaltı noktasında Gökhan Meral'in vuruşu az farkla auta gitti.

İKİNCİ YARI

Dakika 50 Uğur Yasan ceza sahası dışından kazanılan serbest atışı kullandı. Top az farkla üstten auta gitti.

Dakika 55 Onur Türk ceza sahası dışında baskı yaparak topu kazandı, Ahmet'e pasını aktardı, Ahmet rakibini çalımlayarak ceza sahasına girer girmez vurdu çok az farkla top yandan auta gitti.

Dakika 70 Kaleci Mahmut'un kısa düşen degajında kaleciyi önde gören Gökhan Meral uzaktan vuruşunu yaptı, top yandan dışarı çıktı.