Avcı Gitsin, Rizenin Mahallelerini Belediye Başkanına Öğretsin

Avcı Gitsin, Rizenin Mahallelerini Belediye Başkanına Öğretsin
CHP Rize il Başkanı Mesut Rakıcı, CHP Rize milletvekili Adayı Kemal Köymen’in Rize’yi bilmediğini İddia eden AKP Rize İl Başkanı Muhammet Avcı için sözlerini gülerek yanıtladı.

Katıldığı Canlı yayın programında CHP’nin Rize Milletvekili adaylarını Rize’yi bilmemekle suçlayan Avcı, CHP’nin Milletvekili adaylarının Tophane mahallesinden Yeniköy mahallesine gidemeyeceklerini iddia etmişti.

Konuyla ilgili olarak görüşleri  sorulan  CHP Rize il Başkanı Mesut Rakıcı çarpıcı açıklamalarda bulundu.AKP Rize il başkanı Muhammet Avcı’nın yaşından dolayı Rizeliyi bilmediğini söyleyen Rakıcı,  “AKP Rize İl Başkanının eline verilen beyanı kağıttan okumuş, il başkanı koltuğuna oturtulduğu gibi ağababaları ne söylerse onları söylemek zorunda bırakılmış. Gençliğinin verdiği siyasi tecrübesizlikle  yaptığı açıklamalardan önce Kemal Köymen’i babasına, dedesine sorsaydı bu talihsiz ve saçma açıklamaları yapmazdı”dedi. 

AVCI GİTSİN, RİZENİN MAHALLELERİNİ BELEDİYE BAŞKANINA ÖĞRETSİN 
Anlatacak proje bulamayınca saçma sapan beyanatlarla Rize’linin aklını karıştırmaya çalıştıklarını söyleyen Rakıcı  “Bizim bu polemiklere ayıracak vaktimiz yok. Biz Fakire aş, Emekliye maaş vaat ediyoruz.Bu tarz boş işlerle uğraşacak vaktimiz yok. Bizim bir adım arkamızdan gelmelerinin saldırganlığının işaretleri bunlar. Bu tip beyanatlarla Rize’yi ve Rize’lileri ne kadar iyi tanıdıklarını biz anlayabiliyoruz.  O mahalleleri önce kendi belediye başkanlarına ve adaylarına öğretsinler. Çamur atmasınlar. Önce o mahalle yollarını temizlesinler ve çöken yolları yapsınlar daha inandırıcı olurlar. Muhammet Avcı İlle birilerine Rize’nin mahallelerini öğretmek sevdasında ise gitsin belediye başkanına öğretsin. Gitsin 2. ve 3. Sıra adaylarına öğretsin. 2. Sıra adayları yıllarca il başkanlığı yapmış bi sorsun bakalım Rize’nin kaç mahallesini biliyor.”.dedi