Avcı: Ne Yüzde 69, Ne de Yüzde 76 Bizi Şımartmalı

Avcı: Ne Yüzde 69, Ne de Yüzde 76 Bizi Şımartmalı
Ardeşen ilçesinde danışma meclisi toplantısını gerçekleştiren AK Parti’de İl Başkanı Muhammed Avcı, Ardeşen ve Rize’de bugüne kadar ulaşılan en yüksek oy oranına ulaştıklarını ifade ederek, bu oy oranlarının teşkilatta şımarmaya yeri olmadığını kaydetti.

Aralık ayı ilçe danışma meclisi toplantılarına devam eden AK Parti Rize Teşkilatı, Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi'nde ilçe danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, İlçe Başkanı Sadık  Bayraktar, ,İl  Yönetim Kurulu, il genel  ve belediye meclis üyeleri ile kadın kolu ve gençlik  kolu yönetimleriyle  teşkilat mensupları  katıldı.

ak-parti’de-danisma-meclisi-toplantilari-ardesen’le-devam-etti‏-(1).jpg

İlçe Başkanı Sadık Bayraktar’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda teşkilat içi çalışmalar değerlendirildi, aylık gerçekleştirilen çalışmalar hakkında ilçe yönetimi, kadın kolu ve gençlik kolları sunumlarını yaptı. Belediye Başkanı Hakan Gültekin ise belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, toplantıda yaptığı konuşmada Ardeşen ve Rize genelinde en yüksek oy oranlarına ulaştıklarını kaydederek,  “Ardeşen’de yüzde 69, il genelinde yüzde 76 gibi bir oyla Ardeşen ve il genelinde bugüne kadar bir siyasi partinin almış olduğu en yüksek oyu aldık. Buna mazhar olabilmek, bunun sorumluluğunu taşıyabilmek kolay değildir. Asla bu oylar teşkilatlarımızı şımartmalı. Bilakis ayaklarımızı çok daha sağlam bir şekilde yere basarak milletin bu teveccühüne mazhar olabilmek için çok daha fazla çalışarak, disiplinli bir şekilde yolumuza devam etmeliyiz. 2019 yılına çok fazla zaman yok. Seçimler göz açıp kapayana kadar geçiyor.” dedi.

ak-parti’de-danisma-meclisi-toplantilari-ardesen’le-devam-etti‏-(3).jpg

Ak Parti  kadroları  olarak  sadece  siyaset yapmadıklarını belirten Avcı, “Dünyaya nizam vermek isteyen bir medeniyet  tasavvuru etrafından birleşmiş arkadaşlar olarak, biz sadece siyaset yapmıyoruz. Biz bir medeniyet tasavvurunun temsilcileriyiz. Ve bir dava etrafında hiçbir menfaat  beklemeksizin bir  araya  gelmiş insanlarız.” ifadelerini kullandı.

ak-parti’de-danisma-meclisi-toplantilari-ardesen’le-devam-etti‏-(2)-001.jpg

ak-parti’de-danisma-meclisi-toplantilari-ardesen’le-devam-etti‏-(4).jpg