Avcı: Rize Şehir Hastanesi'nin Proje İhalesi 2020'de Yapılacak

Avcı: Rize Şehir Hastanesi'nin Proje İhalesi 2020'de Yapılacak
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Şehir Hastanesinin proje ihalesinin 2020 Mart ayında yapılacağını açıkladı.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize'de yapılması planlanan sağlık yatırımlarıyla ilgili Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile bir görüşme gerçekleştirdi. Rize Milletvekili Avcı, Rize, Trabzon ve Samsun Şehir Hastanelerinin proje ihalesinin Mart 2020'de yapılacağını kaydetti.

Avcı, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Rize, Trabzon ve Samsun Şehir Hastanelerinin proje ihalesinin 2020 Mart ayında yapılacağına dair müjdeyi Bakan Koca'dan aldıklarını ifade ederek, "Sağlık bakanımızla Rize’mizdeki sağlık yatırımlarına dair verimli bir görüşme yaptık. 2020 Mart ayında Rize, Samsun ve Trabzon şehir hastanelerinin proje ihalesinin gerçekleştirileceği müjdesini aldık." ifadelerini kullandı.

Rize Şehir Hastanesi, Rize Merkeze bağlı İslampaşa Mahallesinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi karşısında deniz dolgusu üzerinde yaklaşık 300 dönümlük alanda yapılması planlanıyor.

muhammed-avci-ile-fahrettin.jpg