Avcı ve Ekibi Rize'de 1 Taşla 2 Kuş Vuruyor!

Avcı ve Ekibi Rize'de 1 Taşla 2 Kuş Vuruyor!
Rize İl Genel Meclis Üyeleri yeni döneme İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı yönetiminde hızlı başladı.

30 Mart yerel seçimlerinde Rize İl genelinde 5 İl Genel Meclis üyeliğini de kazanan ve 5’te beş yapan AK Parti’de, İl Genel Meclis üyeleri teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Rize İl Genel Meclis Başkanı Muhammet Avcı'nın başkanlığında ziyaretlerini sürdüren meclis üyeleri aynı zamanda ziyarette bulundukları bölgelerde sorunları dinleyerek dönem çalışmaları için not alıyor.

İl Genel Meclis Başkanı Muhammet Avcı, İl Genel Meclis üyeleri: Mehmet Kazancı, Melahat Taşpınar, İbrahim Türüt ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Karayemiş, Ambarlık, Küçükçayır, Yiğitler, Taşköprü, Elmalı, Melekköy, Güzelköy, Yenigüzelköy ve Yolveren köylerinde teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

rize-il-genel-meclis-uyelerinden-tesekkur-ziyareti-(1).jpg

Yapılan ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelen İl Genel Meclis üyeleri, seçim süresinde yapılan ziyaretlerin seçimlerden sonrada devam edeceğini köylerdeki sorunları ziyaretler kapsamında yerinde inceleyerek çözüme ulaştıracaklarını belirttiler.

rize-il-genel-meclis-uyelerinden-tesekkur-ziyareti-(2).jpg

Gerçekleşen ziyaretlerde bir konuşma yapan İl Genel Meclis Başkanı Muhammet Avcı, "Yerel seçimler sonrasında Rize'yi Türkiye birinciliğine taşıyan durum  bizim her zaman birlik ve beraberlik içinde olmamızdan kaynaklıdır. Yerel seçimlerde göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı köy ve mahalle başkanlarımıza, sandık görevlilerimize  teşekkür ederim. Teşkilat olarak çalışmalarınız takdire şayandır. Bizim şuan yapmış olduğumuz ziyaretler teşekkür ziyaretidir. Bundan sonrada ziyaretlerimiz devam edecek, sorunları hep birlikte çözeceğiz" şeklinde konuştu.
İl Genel Meclis üyeleri gittikleri köylerde esnaf ziyaretlerinde de bulunarak, Köylerin sorunları hakkında bilgi aldı.  Bundan sonraki  ziyaretlerde  sorunların  üzerinde daha detaylı çalışma yapacaklarını söylediler.

rize-il-genel-meclis-uyelerinden-tesekkur-ziyareti-(3).jpg

rize-il-genel-meclis-uyelerinden-tesekkur-ziyareti-(4).jpg

rize-il-genel-meclis-uyelerinden-tesekkur-ziyareti-(5).jpg

rize-il-genel-meclis-uyelerinden-tesekkur-ziyareti-(6).jpg

rize-il-genel-meclis-uyelerinden-tesekkur-ziyareti-(7).jpg

rize-il-genel-meclis-uyelerinden-tesekkur-ziyareti-(8).jpg