Avcı'dan Hem Ziyaret Hem İnceleme

Avcı'dan Hem Ziyaret Hem İnceleme
Rize İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı, Ardeşen ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş ve Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i makamında ziyaret eden Avcı’ya ziyaretleri esnasında Ardeşen Ak Parti İlçe Başkanı Sadık Bayraktar ve Ardeşen İl Genel Meclisi Üyesi Zekeriya Bozkan eşlik etti.

muhammet-avci-ardesende-incelemede-(2).jpg

İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı, makam ziyaretlerinin ardından beraberindeki heyetle birlikte Gündoğan, Işıklı ve Doğanay köylerini ziyaret ederek köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

muhammet-avci-ardesende-incelemede-(3).jpg

Avcı, köy ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada “Köydes ve İl Özel İdaresi bütçesi kanalıyla köylerimize yapılan yatırımları yerinde görmek ve eksiklikler varsa bunları da bizzat muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan dinlemek amacıyla bu tür ziyaretlerimizi ilçelerimizde gerçekleştiriyoruz. Bugün Ardeşen ilçemizdeyiz, önümüzdeki dönemde diğer ilçelerimizde de bu programları icra edeceğiz. Hiçbir ilçenin hakkını diğer bir ilçeye, hiçbir köyün hakkını diğer bir köye yedirmemek için son derece itinalı bir gayret içerisindeyiz. Yaptığımız hizmetlerde tek referansımız hakkaniyet ölçüsüdür. Kalıcı ve sürdürülebilir bir adaletin tesisi ve devamı için çalışmalarımız gayretli bir şekilde devam edecektir. Bu konuda her geçen gün müspet yönde adımlar atıldığını ve özel idarenin daha kurumsal hale geldiğini görüyoruz. Bizden önce hizmet eden arkadaşlarıma da bu konudaki gayretleri için teşekkürü borç biliyorum." dedi.

muhammet-avci-ardesende-incelemede-(1).jpg

muhammet-avci-ardesende-incelemede-(4).jpg

muhammet-avci-ardesende-incelemede-(5).jpg

muhammet-avci-ardesende-incelemede-(6).jpg

muhammet-avci-ardesende-incelemede-(7).jpg