Avcı'dan Rakıcı'ya Ağır Bombardıman!

Avcı'dan Rakıcı'ya Ağır Bombardıman!
Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Kenan Bıyık'ın aday gösterilmesini istedikleri halde aday gösterilmeyince istifa eden ve istifasını geri alan CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı'yı topa tuttu. 3 adayı da ithal olan CHP'nin ilkesiz olduğunu söyledi.

Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, twitter'da yapıtığı açıklamada, Kenan Bıyık'ın aday gösterilmesini istedikleri halde aday gösterilmemesi nedeniyle istifa etmesine rağmen istifasını geri alan CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı'yı topa tuttu. Rakıcı'nın ilerlemiş  yaşına rağmen kahve ağzıyla siyaset yaptığını vurgulayan Avcı, ayrıca 3 adayı da ithal olan CHP'nin ilkesiz olduğunu söyledi, CHP'nin 3 adayının Tophane'den Yeniköy'e gidemeyeceklerini ifade etti.

İşte Avcı'nın sosyal medyadaki o paylaşımları:

Kenan Bıyık neden yapılmadı da Kemal Köymen yapıldı diye istifa eden ve kararının arkasında duramayan il başkanı bana laf yetiştiriyor.
Üslup tam kahve ağzı. Siyaseti kurtarmaya çalıştığımız türden feci bir pespayelik, bayağılık… 
Ben bu üslubu 15 yaşında bıraktım. Zaman sadece bazılarını olgunlaştırabiliyor ne yazık ki...
En acı ve ironik olanı da eline tutuşturulan metni dahi okuyabilme yetisinde olmayanlarla muhataplık kurmak.. Ve buna mecbur kalmak.
Hangi makamda olursanız olun hersey aslına rücu ediyor. Koltuk kapasiteyi gizlemeye yeterli gelmiyor. Biraz stres yapınca makyaj akıyor.
ilkesizliginiz, tutarsızlığınız yüzünüze vurulunca doğal ortamınızdaki o seviyesi bozuk terminoloji siyasal alanı böyle kirletiyor işte...
7 haziran öncesi ak partinin 1 adayı için ithal eleştirisi yapan siz değilmiydiniz?
Şimdi 3 adayınızında ithal olduğunu söylemeyeckmiyiz.
İlkesizliğinizi, Size hatırlatmayacakmıyız?
Adaylarınızın üçü yardımlaşmak kaydıyla tophaneden Yeniköye gidebilirmi diye sormayacakmıyız?
Son olarak;
Gençler sadece sizin gibiler siyaset yapmasın diye siyaset yapıyorlar...

image-001.png