Avcı’dan Rize’nin Koca Çınarlarına Vefa Ziyareti

Avcı’dan Rize’nin Koca Çınarlarına Vefa Ziyareti
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, 'Dünya Yaşlılar Günü' dolayısıyla Rize’nin Güneysu ilçesinde yaşayan 110 yaşındaki Maksude Bayraktar ve 114 yaşındaki Zinnet Kandemir’i evinde ziyaret etti.

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı'nın 'Çınarların Gölgesinde' projesi kapsamında AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve beraberindekiler, Rize’nin en yaşlı insanlarının Yaşlılar Günü'nü kutladı.

Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcıları, Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı ile birlikte Güneysu’da ikamet eden 110 yaşındaki Maksude Bayraktar ve 114 yaşındaki Zinnet Kandemir’i evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını alan İl Başkanı Avcı, koca çınarlar ile sohbette bulunarak eski gelenek ve göreneklerin güzelliklerini birlikte yad etti.

Avcı, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü olması dolayısıyla kendilerinin de teşkilatlarla birlikte Rize’nin en yaşlılarını ziyaret ettiğini, onların hayır duasını almaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, herhangi bir ihtiyaçları veya sorunları olduğunda kendilerine ulaşmalarını istedi.

muhammed-avci,-maksude-bayraktar-ve-zinnet-kandemir’i-evinde-ziyaret-etti-(1).jpgmuhammed-avci,-maksude-bayraktar-ve-zinnet-kandemir’i-evinde-ziyaret-etti-(2).jpgmuhammed-avci,-maksude-bayraktar-ve-zinnet-kandemir’i-evinde-ziyaret-etti-(3).jpgmuhammed-avci,-maksude-bayraktar-ve-zinnet-kandemir’i-evinde-ziyaret-etti-(4).jpg