Avcı'nın Nikah Şahidi Bakan Yazıcı

Avcı'nın Nikah Şahidi Bakan Yazıcı
Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, Nişanlısı Zeynep Sandıkçı (Avcı) ile hayatını birleştirerek Bakan Yazıcı ve milletvekilerinin nikah şahitliğinde evliler kervanına katıldı.

Avcı Ailesinin ferdi Rize'nin başarılı işadamı ve siyasetçilerinden Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, Sandıkçı Ailesinin Çayeli Halk Eğitim Öğretmeni güzel kızları Zeynep Sandıkçı ile önceki gün hayatını birleştirdi. Bekarlığa veda ederek evliler kervanına katılan Avcı, önceki gün gündüz saatlerinde Ak Parti Rize İl Kongresine katıldı akşam ise nikah masasına oturdu.

muhammed-avci.jpg

zeynep-sandikci-muhammed-avci-dugun-toreni-1.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'deki yoğun programı dolayısıyla katılamayıp çelenk gönderdiği düğün töreninde Sandıkçı ve Avcı Aileleri ile beraber yakınlarının da bu mutlu günde yalnız bırakmadıkları Zeynep-Muhammed Avcı'nın Yakamoz Restaurant'ta düzenlenen düğün törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ak Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Rizeli Ankara Milletvekili Zelkif Kazdal, Kocaeli'nin Rizeli Milletvekili Zeki Aygün, Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Rize İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve yönetim kurulu üyeleri,  Rize Belediyesi Başkan Yardımcıları, Rize Belediyesi Meclis Üyeleri, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

zeynep-sandikci-muhammed-avci-dugun-toreni-15.20120514003913.jpg

zeynep-sandikci-muhammed-avci-dugun-toreni-2.jpg

Kur-an'ı Kerim okunmasıyla başlayan düğün töreninde genç çiftin nikahını Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı kıyarken, şahitliklerini ise Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ak Parti'nin Rizeli Ankara Milletvekili Zelkif Kazdal ve Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu yaptı.

zeynep-sandikci-muhammed-avci-dugun-toreni-4.jpg

Nikah töreninde konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, mutluluklar diledikleri çifte ve salondakilere bazı öğütler verirken Bakan Yazıcı, Avcı'ya evlilikte rahat etmenin yolunun itaat etmekten geçtiğini ifade ederek Avcı'ya "Sende evliliğinde itaat et, rahat et" dedi. Bakan Yazıcı, konuşmasında Muhammet Avcı'nın kongre dolayısıyla düğüne yetişemeyeceğini de ifade edeerek "Bugün Rize Yeni Şehir Stadındaki kongremizde gündüz saat 15.00'a kadar bulunan Muhammed'in düğüne yetişemeyeceğini düşünerek O'nu kongreden düğüne hazırlık yapması için göndermek zorunda kaldık." dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Yazıcı, evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim ederken gelin hanıma adını ve soyadını sordu. Gelinin Zeynep Avcı diye adını söylemesi üzerine Bakan Yazıcı, katıldığı birçok düğünde gelin hanıma bu soruyu sorduğunu ve genellikle gelin hanımların evlilikten önceki soyadlarını söylediklerini belirterek kendisinin de Çayelili olması dolayısıyla Muhammed Avcı'ya, kurnaz ve zeki bir kız verdiklerini belirttiği konuşmasında "Muhammedcim sana Çayeli'nden kurnaz ve zeki bir kız verdik" dedi.

olay53 camiası olarak Avcı ve Sandıkçı Ailelerini tebrik ediyor; Zeynep-Muhammed Avcı çiftine bir ömür boyu sağlık, başarı, huzur ve mutluluklar diliyoruz...

zeynep-sandikci-muhammed-avci-dugun-toreni-5.jpg

zeynep-sandikci-muhammed-avci-dugun-toreni-6.jpg

zeynep-sandikci-muhammed-avci-dugun-toreni-7.jpg

zeynep-sandikci-muhammed-avci-dugun-toreni-8.jpg

zeynep-sandikci-muhammed-avci-dugun-toreni-9.jpg

zeynep-sandikci-muhammed-avci-dugun-toreni-10.jpg

zeynep-sandikci-muhammed-avci-dugun-toreni-11.jpg

zeynep-sandikci-muhammed-avci-dugun-toreni-12.jpg

zeynep-sandikci-muhammed-avci-dugun-toreni-13.jpg

zeynep-sandikci-muhammed-avci-dugun-toreni-14.jpgzeynep-sandikci-muhammed-avci-dugun-toreni-16.jpg

DÜĞÜNDEN DİĞER FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...