Avrupa Şampiyonasına Rize'de Hazırlanan Boks Milli Takımından Vali Baydaş'a Ziyaret

Avrupa Şampiyonasına Rize'de Hazırlanan Boks Milli Takımından Vali Baydaş'a Ziyaret
02-15 Nisan tarihlerinde Hırvatistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına Rize’de hazırlanan Genç Erkekler Boks Milli Takımı, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ı makamında ziyaret etti.

Genç Erkekler Boks Milli Takımı, Salarha Kamp Eğitim Merkezinde antrenmanlarını tamamlayıp, 02-15 Nisan tarihlerinde Hırvatistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına gidecek.

Pazar günü Hırvatistan’a hareket edecek olan kafilenin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İhsan Selim Baydaş, sporcuları tek tek tebrik ederek şampiyonada başarılar diledi.

Milli takım sporcuları ise Hırvatistan'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'ndan altın madalya ile dönmek için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Milli takımın sporcuları arasında Avrupa Şampiyonu Talha Tarhan, Avrupa üçüncüsü Hüseyin Babat ve Refik Kartal, Rizeli Milli Sporcu ve Türkiye şampiyonu Alperen Yılmaz bulunuyor.

Ziyarette, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk de yer aldı.

hirvatistanda-yapilacak-olan-avrupa-sampiyonasina-rizede-hazirlanan-genc-erkekler-boks-milli-takimi-rize-valisi-ihsan-selim-baydasi-makaminda-ziyaret-etti-2.jpg

hirvatistanda-yapilacak-olan-avrupa-sampiyonasina-rizede-hazirlanan-genc-erkekler-boks-milli-takimi-rize-valisi-ihsan-selim-baydasi-makaminda-ziyaret-etti-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.