Avukatların Rize Adliyesi Yanındaki Otopark Sorununa Başkan Sözü

Avukatların Rize Adliyesi Yanındaki Otopark Sorununa Başkan Sözü
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Barosu Başkanı Av. Ümit Peçe’yi ziyaret ederek, kendisine görevinde başarılar diledi.

Rize Barosu Olağan Genel Kurulunda baro başkanlığına seçilen Av. Ümit Peçe’ye tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Baro Başkanı Av. Peçe’ye bugün hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü de yer aldı.

resat-kasap,-rize-barosu-baskani-av.-umit-pece’yi-ziyaret-etti-(5).jpg

Baro Başkanı Avukat Ümit Peçe, Başkan Kasap’a Rize Adliyesi yanında yer alan avukatlara ait otoparkın ihtiyaca cevap vermediğini ifade ederek, yer teminiyle otoparkın genişletilmesi ve avukatların bu sorununun çözüme kavuşturulması yönündeki talebini iletti. Belediye Başkanının ziyaretinden onur duyduklarını kaydetti.

resat-kasap,-rize-barosu-baskani-av.-umit-pece’yi-ziyaret-etti-(2).jpg

Baro Başkanı Avukat Ümit Peçe’ye yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Kasap, hukuk ve adaletin sağlık kadar önemli olduğunu ifade ettikten sonra avukatların bu sorununun çözümü konusunda Baro Başkanı Peçe’ye söz vererek konunun imar komisyonunda görüşüleceğini söyledi.

resat-kasap,-rize-barosu-baskani-av.-umit-pece’yi-ziyaret-etti-(7).jpgresat-kasap,-rize-barosu-baskani-av.-umit-pece’yi-ziyaret-etti-(4)-001.jpg