Ayar: Milliyetçilik İsrail'e Özür Dilettirmektir

Ayar: Milliyetçilik İsrail'e Özür Dilettirmektir
Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, "Bizim Milliyetçiliğimiz Tarihinde hiç bir zaman özür dilememiş İsrail'i özür dilettirmektir" dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize Çayeli İlçe Danışma Toplantısında yaptığı konuşmada AK Partinin Vizyonu ve gündeme ilişkin açıklamalara değinerek son günlerde kamuoyunda sıkça tartışılan milliyetçilik konusunda Ak Parti'nin milliyetçilik anlayışını kavramını ifade ederek, "Milliyetçilik Türkiye kazanacaksa, biz kaybetmeye razıyız diyebilmektir. Sertlikle, bağırarak çağırarak, çocukları bile korkutacak bir üslupla Milliyetçilik yapılmaz. Bizim Milliyetçiliğimiz Atatürk'ün ifade ettiği gibi Türkiye Cumhuriyetini muhasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmaktır. Bizim Milliyetçiliğimiz Gündem belirleyen bir ülke olmaktır. Bizim Milliyetçiliğimiz Tarihinde hiç bir zaman özür dilememiş İsrail'i özür dilettirmektir" dedi.

ak-parti-cayeli-ilce-toplantisi-4.jpg

Çayeli ilçesinde gerçekleşen AK Parti Rize Çayeli İlçe Danışma Toplantısı, Çayeli Kültür Merkezinde gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar ve AK Parti Çayeli Yönetim Kurulu Üyeleri, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır ve Parti Üyeleri katıldı.

ak-parti-cayeli-ilce-toplantisi-2.jpg

Çayeli ilçe teşkilatına ait teşkilat raporlarının sunulduğu ve karşılıklı fikir alış verişlerinin yaşandığı toplantıda AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar, "İlçe teşkilatı olarak AK Partinin ilkelerine sadık, öncelik olarak hizmet anlayışı bilincinde çalışıyoruz" mesajını verdi.

ali-kar-ak-parti-cayeli-ilce-baskani.jpg

AK Parti Çayeli İlçe Danışma toplantısında konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ise " Böyle bir liderin partisinde siyaset yaptığımız için Allah'a hamd ediyoruz. Bundan 10-12 yıl evvel bu ülkede yaşanan kaosları unutmadık. Vatandaşlarımızın neler çektiğini unutmadık. Enflasyonun durumunu, vergi gelirlerinin dış borçların ancak faizini karşıladığını, IMF'nin nasıl ülkenin kanını emdiğini, Üniversitelerimizde başı kapalı diye ağlayarak geri dönen kızlarımızı, hastanelerimizin durumlarını, ilaç kuyruklarını, fişlenen insanları, paramızdaki sıfırları, dış politikada kimsenin dikkate almadığı Türkiye'yi ve bunun gibi bir çok kötü vaziyeti unutmadık. Ama Allah'a şükürler olsun ki o günlerden bu günlere geldik. Bu güzellik, başta Başbakanımız olmak üzere siz değerli AK Parti teşkilatlarının eseridir" dedi.

hikmet-ayar-ak-parti-rize-il-baskani.20130328132753.jpg

Konuşmasına devam eden ve gündeme ilişkin mesajlar veren Ayar " Bu günlerde Milliyetçilik adı altında bir takım sesler duyuyoruz. Televizyonlarda bağıran insanlar görüyoruz. Milliyetçiliği Şehitlerimizi istismar etmek sanıyorlar. Milliyetçiliği kışkırtma ve tahrik sanıyorlar. Hakaret, küfür etmek sanıyorlar.  Milliyetçilik ülkeye bir ufuk çizebilmektir. Bir vizyon oluşturabilmektir.  Milliyetçilik ülkeyi geliştirecek ve büyütecek politikalar ortaya koymaktır. Milliyetçilik halkını sevmek, vatanına hizmet etmektir. Milliyetçilik Türkiye kazanacaksa, biz kaybetmeye razıyız diyebilmektir. Sertlikle, bağırarak çağırarak, çocukları bile korkutacak bir üslupla Milliyetçilik yapılmaz. Bizim Milliyetçiliğimiz Atatürk'ün ifade ettiği gibi Türkiye Cumhuriyetini muhasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmaktır. Bizim Milliyetçiliğimiz Gündem belirleyen bir ülke olmaktır. Bizim Milliyetçiliğimiz Tarihinde hiç bir zaman özür dilememiş İsrail'i özür dilettirmektir" şeklinde konuştu.

ak-parti-cayeli-ilce-toplantisi-5.jpg