Ayar: Muhalefette Başbakanımızın Kazanması İçin Çalışıyor

Ayar: Muhalefette Başbakanımızın Kazanması İçin Çalışıyor
Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, muhalefetin de cumhurbaşkanlığı seçimlerini başbakanın kazanması için çalıştığını söyledi.

AK Parti Rize Genişletilmiş İlçe Başkanları Toplantısı, İl Başkanı Hikmet Ayar başkanlığında yapıldı.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar başkanlığında, merkez ilçe başkanlığı toplantı salonunda yapılan toplantıya ilçe başkanlarının yanı sıra İl ve ilçe teşkilat başkanları, seçim işleri başkanları, SKM başkanları, Gençlik kolları başkanları ve Kadın kolları başkanları da katıldı.

ak-parti-genisletilmis-ilce-baskanlari-toplantisi-il-baskani-hikmet-ayar-baskanliginda-yapildi-2.jpg

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamış olduğu "Yeni Türkiye Yolunda"  vizyon belgesinin özetini okudu. İl SKM başkanı Harun Mertoğlu ve seçim işleri başkanı Ali Haydar Er de seçim çalışmaları ve izlenecek yol haritasıyla ilgili sunumlarını yaptılar.

Ayar, toplantıda yaptığı konuşmada şuan ki tabloya bakıldığında Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara önde olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: Karşı taraftakiler bile adeta sayın başbakanımızın kazanması için çalışıyor. Bizim seçimi kazanmayla ilgili bir sıkıntımız yok. Ama burada kazanmaktan öte seçimi çok yüksek bir oranla kazanmak çok önem teşkil etmektedir. Hele ki Rize ölçeğinde çok yüksek bir oy almak bizim için çok değerlidir. Bunun için hiç boşluk bırakmadan yapılması gerekenleri en sağlıklı bir şekilde yapabilme adına bugünden çalışmalarımıza hız vermemiz lazım. Hedefimiz büyüktür.  Onun için bize ve Rizelilere çok iş düşüyor."

ak-parti-genisletilmis-ilce-baskanlari-toplantisi-il-baskani-hikmet-ayar-baskanliginda-yapildi-1.jpg