Ayar Nabız'ın Ateşini Düşürdü olay53'ün Haberini Doğruladı

Ayar Nabız'ın Ateşini Düşürdü olay53'ün Haberini Doğruladı
Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, yaklaşan Ak Parti Rize İl Başkanlığı Kongresi öncesi spekülasyonlara son verdi. olay53 bir kez daha doğru haberciliğin adresi oldu.

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, yaklaşan Ak Parti Rze İl Başkanlığı Kongresi öncesi spekülasyonlara son verdi. olay53 bir kez daha doğru haberciliğin adresi oldu.

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'nde yaptığı basın açıklamasında yaklaşan Ak Parti Rize İl Başkanlığı Kongresi öncesi aday olduğunu açıkladı. Ayar, olay53'ün kısa bir süre önce haberlerinde yer verdiği "Başbakan Ayar Dedi" başlıklı haberini de açıklamalarıyla doğruladı. Başkan Ayar, ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize İl Kongresine katılmak istediğini ve kongrenin Erdoğan'ın programına göre Nisan ayı sonu veya Mayıs ayının ilk haftasında olacağını ifade etti.

hikmet-ayar-muhammet-avci-mehmet-sehitoglu.jpg

YALANCININ MUMU NABIZ GAZETESİ'NİN BALONU SÖNDÜ!

ASPARAGAS HABERCİLİKTE RİZE'DE NABIZ'IN ÜSTÜNE YOK!

Olay53'ü "3 kuruşluk web sitesi", "Dümbelekler" ifadeleriyle yalan ve asparagas haber yapmakla suçlayan Nabız Gazetesi'nin yalan ve asparagas haberlerle Rize Gündemini işgal etmeye çalıştığı bir kez daha çok kısa sürede ortaya çıktı. Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, olay53'ün haberlerinde belirttiği gibi Başbakan Erdoğan'dan yeşil ışık alarak İl Başkanlığı Kongresi seçim çalışmalarına başladı. olay53 ise bir kez daha haber kaynaklarına güvenmenin haklı gururunu yaşarken Rize'de doğru haberciliğin nasıl yapılacağını olay53'ü  yalan ve asparagas haber yapmakla suçlayan o çok büyük gazeteciye gösterdi!

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, beraberinde İl Başkan Yardımcıları Muhammet Avcı ve Mehmet Şehitoğlu ile Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'nde düzenlediği basın toplantısında Rize ile ilgili devam eden projelerle yaklaşan İl Başkanlığı Kongresi öncesi adaylık konusunu açıkladı. 

Ovit Tüneli ihalesi, Güney Çevre Yolu, Rize'de istihdam yaratmak, Asistt, Organize Sanayi Bölgesi, Çay, Rize turizmi, Ayder Kayak Merkezi, Rize Üniversitesi, kentsel dönüşüm ve daha birçok konu hakkında açıklamalarda bulunduğu basın toplantısında yaklaşan Ak Parti Rize İl Başkanlığı Kongresi öncesi olay53'ün haberlerinde yer verdiği haberinin doğru olduğunu vurgulayarak "Genel Merkez tüm illeri başarılı buluyor, Şu anki il başkanlarıyla devam edilmesi uygun görülmekte olup 'Devam edilmesi esas kaide, değiştirilmesi istisnadır' dedi.

olay53 haber muhabirimizin İl Başkanı Hikmet Ayar'a yönelttiği "Ak Parti Rize'de sizin il başkanlığınız döneminde rekor bir oyla tarihi bir sonuç elde etti. Rize'de daha önceki kongrelerde ikinci bir aday çıkmadı. Haber kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgide Başbakan Erdoğan'ın size yeşil ışık yakmış olmasına rağmen ve seçim sonuçlarıyla daha önce ikinci bir adayın çıkmadığı Başbakanın kendi evinde siz ikinci bir adayın seçimde karşınıza aday olarak çıkacağını düşünüyor musunuz?" şeklindeki sorusuna "Yüzde 69 oyla seçim kazandık. Bunu sadece İl Başkanına bağlamak yanlış olur. Sayın bakanımız Hayati Yazıcı, Milletvekili Adaylarımız Hasan Karal ve Nusret Bayraktar ile partili arkadaşlarımızın büyük katkısı olmuştur. Bu başarıda il başkanı olarak benimde katkım olmuşsa bu güzel bir şeydir. Genel Merkezimiz tüm illeri başarılı buluyor. Kongrelerde mevcut başkanlarla devam edilmesinden yana. Genel Merkezimizce il başkanlarıyla devam edilmesi esas kaide değiştirilmesi ise istisna görüşü hakimdir" dedi.

Bir başka gazetecinin Ak Parti Rize İl Başkanlığı Kongresi öncesi adaylığıyla ilgili yönelttiği benzer soruya da İl Başkanı Hikmet Ayar şu cevabı verdi: Görevde olan il başkanı potansiyel adaydır. Yapmamız gereken çalışmaları yapar, kararımızı açıklarız. Genel Merkezdeki Ak Parti İl Başkanları toplantısı sonrası Sayın Vekilimiz Nusret Bayraktar ile birlikte Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem Beyle yaptığımız görüşmede adaylığımı ileterek bizimle ilgili görüşlerini sordum. Yaptığımız istişare sonrası "Bizimle ilgili düşüncelerinin olumlu olduğunu ve mevcut il başkanımızla devam etmek istediğini söyledi. Artık bunun ne anlama geldiğini kamuoyuna bırakıyorum" dedi.

hikmet-ayar.20120314120609.jpgBaşkan Ayar, Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem Beyle görüşmesinin ardından Ankara'daki Rize günlerine katılan 50-60 kişilik Rize heyetiyle beraber Başbakan Erdoğan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını ve ziyaret sonrasında başbakan Erdoğan ile başbaşa bir görüşme yaptığını ifade ederek adaylığını ve Ekrem Beyle ilgili görüşmesini aktardığını belirterek "Başbakan Erdoğan'ın Ekrem Bey ne demişse bende onu diyorum" dediğini kaydederek bizde şimdi çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz" dedi.

olay53'ün daha önceki haberlerinde de belirttiği gibi Rize İl Başkanlığı Kongresi'nde başbakanın babaocağında Başbakan Erdoğan'ın da katılması beklenen kongrede Ayar'a karşı başka bir listenin artık seçime katılması beklenmiyor.

Öte yandan olay53'ü asparagas haber yapmakla suçlayarak "dümbelek" ve "3 kuruşluk web sitesi sahibi sözde haberciler" gibi ifadelerle suçlayan Nabız Gazetesi'nin 2 Şubat 2012 tarihli gazete sayısında, olay53'ten aldığı haberde "olay53 haber sitemizin" ibaresini kaldırmadan gazetede yayına verdiği ortaya çıktı.

nabiz-gazetesi.20120314122407.jpg

1.20120314124114.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Dinime Küfreden, Bari Müslüman Olsa

Başbakan "Ayar" Dedi!