Ayar'dan Çakıcı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Ayar'dan Çakıcı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Emniyet Müdürü Adem Çakıcı'yı ziyaret ederek "Hayırlı Olsun" dileklerini iletti.

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve beraberindeki İl Başkan Yardımcıları Ahmet Dokumacı, Harun Mertoğlu ve Murat Artan; Rize'deki görevine başlayan yeni emniyet müdürü Adem Çakıcı'yı makamında ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de yeni görevinde başarılar dilediler.

Ayar, burada yaptığı konuşmada, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Rize Emniyetiyle her zaman görüş alışverişi içinde olacaklarını belirterek, "Yeni emniyet müdürümüzün teşkilatıyla birlikte ilimize en üst düzeyde hizmet edeceğine inanıyorum. Emniyet teşkilatımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Rize'nin güvenliği ve huzuru için elinden gelen gayreti ortaya koyacaktır. Biz de AK Parti Rize Teşkilatı olarak kendileriyle her zaman fikir alış verişinde olup, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. AK Parti Rize teşkilatı adına yeni emniyet müdürümüze hayırlı olsun diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

hikmet-ayardan-adem-cakiciya-hosgeldin-ziyareti-1.jpg

Rize Emniyet Müdürü Çakıcı ise Ayar ve beraberindeki il başkan yardımcılarının ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Tüm teşkilatlarımızla Rize'nin huzuru ve güvenliği için çalışacağız. Hedefimiz Rize'yi daha iyi yerlere taşımaktır. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizde devraldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak için gece gündüz çalışacağız." şeklinde konuştu.

hikmet-ayardan-adem-cakiciya-hosgeldin-ziyareti-2.jpg