Aziz Yıldırım'a yine verdi veriştirdi

Aziz Yıldırım'a yine verdi veriştirdi
Trabzonpor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'un hedefinde yine Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım vardı.

Trabzonpor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Haber'de katıldığı programda gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Gündemde hala 'Seni Türkiye'de gömecek yer bulamam' sözünün geçtiğine dikkat çeken Hacıosmanoğlu, "Böyle söz ağzımdan çıkmadı. Ben mezarcımıyım" diye konuştu. Başkan, 2 transfer daha yapılacağının müjdesini verdi.
 
TUR ATLAMASI BAŞARI DEĞİL
 
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Başkan Hacıosmanoğlu, Trabzonpor'un UEFA Avrupa Liginde tur atlamasını başarı olarak nitelemedi. Başkan Hacıosmanoğlu, "Bu tur ile ilgili Trabzonspor'u tebrik etmek bana göre bir şey değil. Ben onu başarı olarak kabul edilip te tebrik edilmemesi lazım. Süreçtir bu. Süreci geçiyorsunuz. Bu elemeyi geçerken bir sonraki eleme karşınıza çıkıyor. Minsk, bizim ile aynı ölçüde takım değil.

Trabzonspor'un geçen sene ki kadrosuydu. Takımın bir ruhalitesi vardı. Bu ruh kolay gelmez. Ama önce aile olmak lazım. Bizde onu başarmak için uğraşıyoruz. Sadece çabalıyoruz. İnanıyorum iyi bir aile ortama kurduğumuz zaman başarının onun arkasından geleceğine inanıyorum" dedi.
 
TRABZONSPOR'UN MARKA DEĞERİ
 
Trabzonpor'da başak gelirken böyle bir transfer planlaması yapmadıklarını kaydeden Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un yaptığı transferlerle ilgili planlama istedikleri gibi mi gidip gitmediğine ise, "Onların raporları doğrultusunda Trabzonspor'u marka değerini de düşünmek zorundayız. Bu sene ki planlamamız bu tarz bir planlama değildi. Seneye oyuncu transfer edip şampiyon yapacağım diyenler sizi kandırıyor diyerek başkan seçildim.
 
MALOUDA ÇOK PROFESYONEL  
 
Trabzonspor sahada. Trabzonspor'un en iyi şekilde temsil edilmesi lazım. Şimdi Malouda'yı ne kadar yakından tanıyanınız var. Ben çok Avrupa'da yıldız futbolcularla konuştum. İnanın bunun kadar profesyonel düşünen ve kendini bu konuya adamaya bir oyuncu daha görmedim. Yani şöyle bir şey var. 17 yaşından beri kişisel antrenörü var. Hiçbir zaman yanından ayrılmadı. Ben oynayamadım beni çalıştırdı diyor. Aynı hocası Drogba'yı da çalıştıran hoca. Benim de bulunduğum ortamda 5-6 sefer Drogba aradı hocasını. Öyle profesyonel çalışıyorlar.
 
Malouda'nın ismi geçtiği bir yerde bizim adımıza o da konuşuyor. Katkısı var tabi takıma katılmasının. O konuda yazılmasından çok sahada göstereceği performans ile bize çok katkısı olacağını düşünüyorum. Kanatlarda orta sahada çok yetenekli oyuncularımız var. İki senede onları yetiştirse bile bizim için büyük bir kazançtır" dedi.
 
TRANSFER MÜJDESİ
 
Transferlere devam edeceklerinin altını çizen Başkan Hacıosmanoğlu, "Gosigba ve bir santrafor ile ilgili çalışmalarımız var. Bir yabancı kontenjanımız var. Cech ile ilgili sözleşmeyi karşılıklı anlaşarak fesih ettik. Arkadaşlarla konuşuyoruz. Bir iki gün içinde onlarla da yollarımızı ayıracağız. Anlaşamazsak da sözleşmeler fesih edilmek zorunda kalırsa edilecek. Santrafor da almamamız gerekiyor. Beklentimiz olan teklif ettiğimiz ve beklediğimiz oyuncular var. Anlaşmak üzere olduğumuz oyuncular var. Değerlendiriyoruz onları" dedi.
 
AZİZ YILDIRIM'A GÖNDERME
 
Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında yaşanan sert mesajlarla ilgili olarak ise, Hacıosmanoğlu, "Öyle bir ortamda bulmadım. En ortaya atıldım. Ben yıllardan beri Türk futbolunu kirleten insanların futbolun dışına çıkması için mücadele verdim. Onun için Trabzonspor sevdalıları bizi başkan olarak seçti. Gerginlik çıkmıyor. Öyle bir gerginlik yaratmak isteyenler ortaya çıkarıyor. Fenerbahçeliler gelip benle resim çektiriyor. Bu ülkede yargı, polis, cemaatler, iktidar, UEFA suçlu. Herkes suçlu. Bir tek emek hırsızı, şampiyonlukları elimizden çalmaya adet haline getiren bir şahıs var herkesi sindiren, sahte çürük raporu ile askere gitmemiş, sahtekarlıkla itham edilmiş hiç kimsenin suratına bakmadığı şahıs hala bu ülkede konuşuyor, itibar görüyor. Hala birinci sayfadan manşet oluyor. Biz bunları söylüyoruz. Bunları Türk futbolundan atmak kavga ise evet kavgacıyız. Bakın öyle bir algı yaratıyorlar ki kamuoyunda. Bunu da yapan onların basın ve medyada ki uzantıları.''
 
BEN MEZARCI DEĞİLİM
 
Sözde ben Kayserispor başkanına, "Seni gömecek yer bulamam Türkiye'de" demişim. Recep Mamur'a bizde destek veriyorduk. Ama Recep Mamur, orada kulüpler birliği başkanı olacağını bildikleri için bu emek hırsızları kendileri gelmiyor. Vekalet gönderiyorlar. Bütün orada ki herkes karşı çıktı. Ertesi gün gazeteler Recep Mamur başkan oldu demeyeceklerdi. Emek hırsızı vekalet ile başkan seçti diyecekler.
 
Recep Mamur ile sonra konuştuk. O da üzgün olduğunu söyledi. Kullandığım ifadeler şunlar... Hala anlı şanlı yazarlar bu konuyu işliyor. Ben mezarcı değilim ki. Mezarcılar bu işleri yapar. 'Senin başkan olmanı istiyorum' dedim. Hırsızların vekaleti ile burada başkan olamazsın dedim. İlhan Cavcav, başkan seçildikten sonra "Trabzon'a yakışmayanlar var" burada dedi. Bak dedim düzgün konuş. Adam gibi konuş. Bir şey demiyorum sana. Senin taraftarların Trabzon'a şampiyon, Fenerlilere hırsız dedi. Senin bu durumundan sonra Kayserililer seni oraya sokmaz. Biz Anadolu takımların haklarını koruyacağız diyoruz. Kamuoyunda ki algı ırzına geçen bu şebekenin oyunu" diye konuştu.