Aziz Yıldırım'dan Çok Sert Alex Açıklaması

Aziz Yıldırım'dan Çok Sert Alex Açıklaması
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün Alex'in yaptığı açıklamaya karşılık bugün bir havalimanında sert açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe tercümanı Samet Güzel'in yaptığı açıklamalar sırasında araya giren Aziz Yıldırım, Alex'le ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe tercümanı Samet Güzel'in gazetecilere açıklama yaptığı anda Aziz Yıldırım söze girdi. Alex'le ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

GEREKİRSE 3 SANİYEDE KARAR VERİRİM

Aziz Yıldırım, 'Bir büyüğün karşısında bile ayak ayak üstüne atmayız. Twitte devam ediyor, yüzümüze bakmıyor. Benim durumum ne olacak dedi, sen ne istiyorsan öyle olacak dedim. Alex'e sen ne istiyorsan o olacak dedim. Ben gitmek istiyorum, mukavelemi feshedin dedi. Alex'in kulüpten hiçbir alacağı yok. Gerekirse üç dakikada değil saniyede karar veririm.

Ne Aykut ne Alex ne ben. Tek büyük Fenerbahçe. Dün Fenerbahçe'ye küfredenler bugün Alex'in arkasında bulunuyor. 3 Temmuz süreci devam ediyor. Fenerbahçe düşmanlığı olanlar hortladılar. Onları rezil ederim. Alex'in formasını alıp etiketini kesmeden oturup ağlayanlar timsah gözyaşı dökmesin. Babamı bile tanımam. ' diye konuştu.

Aziz Yıldırım'ın ardından Aykut Kocaman gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Kocaman 'Samet Güzel de aramızdaydı. Sen büyük oyuncusun seni geçemiyorum gibi bir cümle kullanmadım. Bunun lütfen düzeltilmesini rica ediyorum. Önümüzdkei günlerde yapacağımız topantıda ben de tüm samimiyetimle bir şeyler söylemek istiyorum. Bundan sonraki süreçte düşlüncelerimi daha net bir şekilde söylerim.' diye konuştu.