Baba Reis'in Kızından Kasap'a Tebrik Ziyareti

Baba Reis'in Kızından Kasap'a Tebrik Ziyareti
Ömrünü Rize'ye hizmete adayan ve “Denizi kara, karayı para yapan” isim olarak adını tarihe yazdıran Baba Reis lakaplı Rize Eski Belediye Başkanı Merhum Ekrem Orhon’un kızı Çayhan Orhon Dervişoğlu...

Ömrünü Rize'ye hizmete adayan ve “Denizi kara, karayı para yapan” isim olarak adını tarihe yazdıran Baba Reis lakaplı Rize Eski Belediye Başkanı Merhum Ekrem Orhon’un kızı Çayhan Orhon Dervişoğlu, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a tebrik ziyaretinde bulundu.

resat-kasap-cayhan-orhon-3.jpg

Ziyarette Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Kent Konseyi Gençlik Merkezi tarafından Yılın Onursal Annesi seçilen Emekli Eğitimci Çayhan Orhon Dervişoğlu’nu Rize’de görmekten mutlu olduğunu ifade ederek, yılın onursal annesi Çayhan hanım’ın Halasının yakın komşusu, oğlu Yılmaz Güldan’ın ise ilkokuldan sınıf arkadaşı olduğunu söyledi.

resat-kasap-cayhan-orhon-2.jpg

Başkan Kasap, Cumhuriyet tarihinden bu yana Rize Belediye başkanları arasında önemli bir yeri olan Merhum Ekrem Orhon’un kızı Çayhan Orhon Dervişoğlu’nu makamında görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Baba Reis’in kızı Çayhan Orhon Dervişoğlu ise, Başkan Kasap’a gerçekleştirdiği tebrik ziyaretinde 30 Mart seçimlerinde il bazındaki oy oranıyla Türkiye birincisi olarak Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. Reşat Kasap’a babası ile ilgili güzel övgülerinden dolayı teşekkür etti.

resat-kasap-cayhan-orhon-1.jpg

Yurtdışındaki izlenimleri ile ilgili fikirlerini Başkan Kasap’la paylaşan Dervişoğlu, Başkan Kasap’a gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Meclis Başkan Vekili Sultan Yılmaz ve Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Soba’yı makamlarında ziyaret ederek tebrikte bulundu ve görevlerinde başarılar diledi.

sultan-yilmaz-cayhan-orhon.jpg

cayhan-orhon-ismail-hakki-soba.jpg